Natti

Har haft en fin dag med farsgubben som är på besök tills imorgon. Eftersom jag inte kan gå på foten så har vi spenderat dan i lgh med att snacka en massa och bara ta det lugnt. Sen kom Tommy hem och styrde ihop middag och jag styrde blåbärspaj till efterrätt. Fin dag som sagt och skönt att jag fick va ledig, kan inte jobba med min fot :/

Natti

Pappa vilade lite på soffan ;) 


Efterrätten intogs framför På spåret! Svåra frågor det var idag! 



Kärlek i en ask! 

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag undrar om våra män hängt ihop idag ☺️ De har iaf shoppat på samma ställe.. Ang foten; vila vila! Jag fick en nerv i kläm i foten förut, jag gick till gå-och-löp och gjorde nya ilägg. Det hjälpte faktiskt. Jag tror foten inte orkade hålla upp sig på nåt sätt med extra vikt och vatten i kroppen.
Hoppas det vänder!
Kramar!!

Svar: Haha ja jag såg din bild och sa det till Tommy och han garvade mest :) Väldigt uppskattat och bra initiativ av dem tycker jag! Tanken är det som räknas en sån dag :)
Åh för det är just så det känns, som en nervklämning (eller som jag tror att en sån känns hehe). Bra tips, tack! jag ska kolla på det när marslönen kommer! Vet ju att jag supinerar lätt sedan tidigare så det kan säkert vara det, och allt promenerande i Rom, många timmar per dag.
Ha en superfin helg! Kram på dig
La-La Land

2014-02-15 @ 10:55:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback