Livet

Hej på er!
Söndag. Inte vilken söndag som helst utan en ganska bra sådan tycker jag nog. Gick upp med pojkvän imorse och åt frukost ihop och kollade på 'Repmånad'. Sen promenerade jag med honom till jobbet och när vi pussats hej-då så gick jag ner till gymmet. Väl där brände jag av ett superbra pass verkligen. Svettades galet mycket och körde helt slut på mig i intervallerna. Fantastisk känsla, no doubt about it! Sen powerwalkade jag hem igen och nu sitter jag i soffan och har just fått i mig en lättare lunch. Ska snart sticka iväg och storhandla inför veckan så vi har goda grejer att göra en fin söndagsmiddag av när älsk kommer hem.
 
 
Hade en superfin kväll igår med fina vänner ute på landet. Det blev grill, spel och häng ute i det fria till ända in på natten och det var helt underbart härligt. Tog dessvärre inga kort för jag har börjat att begränsa min egen användning av mobilen. Försöker stänga av den på helgkvällar och ska försöka att begränsa användandet i veckorna med. Det är fan inte nyttigt att konstant sitta med denna mobil och jag äcklas av mig själv ibland när jag kommer på mig själv med att ha suttit på Instagram i en-två timmar i sträck. Pointless och waste of time är vad det är. Lagom är bäst.
 
Annars inte mycket nytt. Mer än att jag tror jag håller på att gå igenom en mindre identitetskris. Ni vet, känslan av att inte veta vad man vill, vart man ska, vad livet har att erbjuda, meningen med livet, dödsångest och allt det där.
Helt klart skitjobbigt men det är bara att hänga med så går det väl över tids nog.
 
Ligger här i soffan och lyssnar på Melissa Horn och allmänt njuter av att slappa. Så vad säger vi? Dags att ta tag i den här söndan va!
 
Tjippídipp!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback