Long time, no see

Inte igår jag hängde här direkt! Dagarna rullar på, sommarn rullar sakta bort och hösten rullar in. Har haft en supermysig dag. På förmiddagen hängde jag och Maja i Gränby centrum och köpte smoothie, lekte i lekpark och jag spontanshoppade världens finaste höst/vinterjacka!


Igår hade de öppning av ett nytt gym i stenhagen. Tommy tog med sig tjejerna och åkte dit för de 300 första skulle få köpa ett gymkort för 1000 spänn för ett år. Det sket sig dock ordentligt för det var en helt sjuk kö och allmänt stökigt där sa han. Sååååå synd! Hade verkligen hoppats på det för Tommys skull och han var såklart rätt besviken.

Annars inte mycket nytt. Asmycket på jobbet. Måndag ska jag till Eskilstuna på möte över dagen och träffa ett gäng andra handläggare från andra kommuner, blir kul!

Nu ska vi strax se några avsnitt suits. (Nej Sara, vi orkade inte vänta... ;)

körde SUP i veckan. Inte så enkelt som det kan se ut visade det sig. 3 av 7 ramlade 😂 Där ovan ser ni mig, som lyckligtvis höll mig på brädan även om jag blötte ner hår, rygg,rumpa.


Kommentarer
Postat av: Sara

Haha förstår att ni inte kunde vänta😄 Helt ok engelska ändå, inte så svårt att hänga med!
Jag tänkte fö oxå köpa gymkort men när det var kö redan kl 8 när jag åkte till jobbet la jag ner tanken direkt, surt😕 Men blir nog kort för mig där ändå. Försöker se det som en investering i hälsan. Hoppas allt är bra! Ta hand om dig/er!😘

Svar: Nej det är lättare nu när inte allt handlar om juridik med 😅
Jäkligt surt. Jo det blir säkert att Tommy köper ändå men inte nu utan sen när båda börjar jobba och vi får ordning på ekonomin ☺️ Har du varit där och provtränat? En kompis var där och då fota hon lite åt mig och det såg rätt trångt ut bland fria vikterna?
Hoppas detsamma med er! Kram😘
La-La Land

2017-09-03 @ 17:29:08
Postat av: Anonym

Och, fasen va kul det såg ut med sup😄 Men svårt!

Svar: Japp det var kul att testa!
La-La Land

2017-09-03 @ 17:29:58
Postat av: Sara

Jag har provtränat 2 ggr nu och precis som du anat så är det trångt. När jag varit där har det varit väldigt lite folk och då går det ju ändå men bävar för dagens lördagspass. Blir intressant att se hur det funkar då. Jag köper nog där ändå pga närheten men hade kke valt ngt annat om jag ändå skulle åka. Friskis tex. Eller actic där vi var tsm. Är ju inte billigare än ngt annat heller. De har öppet fr 5 i o för sig så innan-jobb-pass lär vara rätt lugna.

Svar: Det förstår jag verkligen. Närheten är så himla viktig om det ska funka och kännas kul i längden! Jag har ju närheten till jobbet istället. En av delarna måste det va helt enkelt. Älskar när gymmen öppnar 05, bästa! Ska provträna i stenhagen iaf och Tommy funderar på att köpa där tror jag.
La-La Land

2017-09-09 @ 08:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback