Nattning

Det här med att vi sen några veckor tillbaka fått tillbaka så himla bra nattningsrutiner med Maja, vågar knappt lita på att det är på riktigt. Vi har ju väldigt länge haft super-läggningar med Maja men sen någon gång i somras så förändrades det och varje läggning blev ett enda stök och kunde pågå i en timme, ibland två!! Superjobbigt för oss alla. Men nu så är vi tillbaka på banan igen, hoppas det håller i sig!
Nu ligger jag och väntar på att Hollie ska somna. Går upp och stoppar i nappen då och då (hon ligger i spjälsängen). Vet inte vad det är ikväll men hon vill inte riktigt komma till ro. Annars har vi fått till en rätt bra kvällsrutin för henne och hon brukar somna mellan 20-21 för natten. Förresten! Det här med napp, livets grej för en sliten tvåbarnsmorsa! 😄✌🏼️ Vi hade ju aldrig det med Maja men med Hollie har det känts oundvikligt, vår lilla Snuttfia.

Har haft en mysig dag idag. Skottat snö, tränat, åkt pulka, pulsat i snön med barnvagn framför, pulka bakom. Jag känner mig piggare den här veckan, kan se en aning ljusare på varje dag. Hurra för det. Jag vill att det ska betyda att det är nu det vänder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback