Lördag

Hej från en nytränad tjej som ligger och tar igen sig i sängen! Skulle träffat Majas faddrar med familj idag men eftersom Sara var magsjuk så fick vi ställa in. Istället har det varit en lugn morgon! Maja gav oss sovmorgon till halv åtta (!) Jag vaknade liksom före henne! Sen läste vi en stund i sängen innan vi gick upp och kastade i oss frulle. Efter att Tommy kommit upp och ätit lite frukost så tog jag på mig träningskläderna och skuttade ut i trädgården för ett pass. Sen promenerade jag en sväng med Maja för att hon skulle sova. Det känns att den här dagliga vilan jag får sen jag blev sjukskriven gör mig så gott! Känner mig mer 'med' nu på helgerna och har fina kvällar med familjen på vardagarna❤️ viktigt! 










Tänk att vi idag (eller imorgon?) är i den tid i graviditeten som Maja kom till oss! Och ännu verkar det inte komma någon bebis vilket vi är så himla glada över. Vi pratade om igår att vi precis nu börjat kunna slappna av lite och längta och se fram emot lillasysters ankomsten ett nytt sätt. Det kan ju tyckas konstigt men vårt fokus har legat så mycket på alla kontroller och provresultat och ul och allt att det har varit svårt att fokusera tankar och känslor på något annat. Idag känner jag mig iaf så glad och lycklig att lillasyster verkar ha det så bra där inne i magen och nu hoppas vi att ul ser bra ut på måndag! Och att jag kan få fortsätta att känna mig såhär uppåt några dagar❤️ Det känns så fint att få känna mig pigg, glad och lite mer som mig själv idag istället för att ständigt balansera på gränsen till gråt, utmattning eller ilska. 
Livet idag!❤️

Nu ska jag ta och vila en stund och sen när Maja vaknar blir det pannkakor för hela slanten, smeten är redan förberedd! 
Ha en fin lördag!


Kommentarer
Postat av: Sara

Så surt att inte få träffas idag!! Men så fint att läsa om lillasyster och att du mår bra!!❤️❤️ Jag hoppas det fortsätter så så att vi hinner hem innan hon kommer! Kram😘

Svar: Jättesynd 😞 Men vi ses på Majas kals istället :) Ha det nu grymt i sol och värme! Kram😘
La-La Land

2016-05-28 @ 12:29:15
Postat av: Annso

SÅ härligt att läsa vännen! <3 hoppas lillasyster vill stanna kvar i magen några veckor till <3 ska bli så mysigt att träffa henne sen. Många kramar!

Svar: Finaste du! 😘 kramar
La-La Land

2016-05-28 @ 21:56:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback