En förmiddag på sjukhuset

Hade en tid på aurora-mottagningen imorse som även Tommy skulle vara med på. Vi skulle kolla på förlossningen bland annat. Men eftersom barnet ligger i säte och det kanske inte ens blir vaginal förlossning så avvaktar vi med det. Dock bokade hon in mig för ul och träff med läkare när hon såg hur smärtpåverkad jag var. Efter mycket undersökningar blev deras svar att de tror det är bebisen som trycket eftersom huvudet ligger precis under revbenen. Hon ville att jag skulle ta massa alvedon och se om jag kunde hålla ut till vändningsförsöket nästa vecka. Så glad att jag hade T med mig idag, min klippa när jag själv sviktar❤️

Kastat i mig lite kycklingwok till lunch precis och nu är det bums i säng för att ladda upp för en kväll ensam med Maja, eftersom T jobbar sent. 

För övrigt har vår finaste Kevin födelsedag idag! Två år fyller han. Största grattiset till lillkillen, jag tycker så ofantligt mycket om dig och är stolt att få vara din fadder och faster💜 och stort grattis till fina Jobas och Em som varit föräldrar i två år! Kram till er alla tre!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback