När man låter mobilen vila

Har låtit mobilen vila väldigt mycket under fredag, lördag och söndag. Det har varit skönt och alldeles lagom att titta sociala medier någon gång bara, inget mer. Vad som blir påtagligt när man inte har mobilen med sig hela tiden (den har legat kvar bredvid min säng om dagarna) är:
1. Hur mycket ens omgivning tittar på sin mobil.
2. Hur ofta man av ren vana letar efter mobilen för att slösurfa. Typ i varje reklampaus, när Maja en liten stund leker något på egen hand, när man väntar på att nåt ska bli klart typ makaroner/en kaka/Maja på pottan.

Nåväl, istället har jag löst nästan ett helt korsord under helgen, heja mig som använt hjärnan lite!

Eftersom jag inte använt mobilen har det dock heller inte blivit några bilder denna helg som mest bestått av hemmahäng samt att vi idag hälsade på våra grannar i deras husvagn i Siggefora. Maja tyckte det var superkul förstås och vi med! Mysig utflykt för hela familjen.

Annars då. Börjar bli jävligt tungt och jävligt ont i kroppen. Mått ganska pissigt både igår och idag men försöker hänga med så gott det går ändå. Maten lagar sig ju inte själv och Maja behöver underhållas osv osv. Trycket under revbenen är konstant och värre än värst idag. Hoppas inte bebis lyckats vända sig fel igen bara! Ska till bm imorgon så då får jag veta mer. Fyra saker jag är trött på att inte orka/klara längre:
- Måla tånaglarna! Fötterna blir så trååååkiga utan nagellacket och det är typ ett måste på sommaren (eller året om för min del).
-Raka benen. Säger sig självt.
-Smörja in fötterna. Jag klarar det men det är så omständligt liksom.
-Böja mig ner efter grejer. Jag kan verkligen sucka galet tungt när nåt ligger på golvet som jag måste ta upp!

Tack och lov är det senaste dagarna som det här tyngsta kommit. Annars har benen känts förvånansvärt pigga in i det sista tycker jag. (Längtar dock som en tok efter andra tider när jag är pigg och kan använda min kropp som jag vill igen, känna endorfiner rusa i kroppen och allt det där)

Men trots all klagan är jag så himla tacksam för en fullgången graviditet och det är den tanken jag bär med mig varje gång det känns för tungt❤️

Ikväll blir det en bok och sen tidigt sänggående, är helt slut verkligen och hoppas somna ifrån smärtan. Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback