Fullgången!

Idag är BF!!! Tänk att vi skulle få gå hela tiden den här gången, vilken välsignelse! Nu är vi redo för dig lilla hjärtat, längtar till tusen efter dig och det ska få vara min målbild under förlossningen!

Igår spenderade familjen förmiddagen inne i stan. Vi var på några olika lekplatser och så letade vi efter nåt bra glasställe vilket vi inte hittade buhu. Sen köpte vi med oss lite mat hem (lyx! Något vi aldrig unnar oss annars). Maja somnade i bilen och jag och Tommy käkade lunch i lugnan ro på verandan. Sen spenderade vi hela eftermiddagen i poolen och det var sååå skönt! Jag som helst inte vill exponera magen för sol badade i klänning hehe Vill inte lägga extra slitage på min redan ömtåliga och tänjda hud på magen nu utan är noga med att ta hand om den så bra jag bara kan och återfuktar mycket! Grillad kyckling på kvällen igår.

På förmiddagen idag var jag och Maja hos Emelie och Johanna och hälsade på. Barnen badade i poolen, vi åt frukt, lekte massor och plockade vinbär. De har så roligt ihop tjejerna och det känns så mysigt!
Efter lunch och lite bad i poolen för Maja åkte jag och storhandlade. Sen blev det grillat till middag igen. Nu lägger Tommy Maja och jag ligger på altanen med lite choklad. (Läggningarna led Maja är tyvärr återigen knöliga, bläää. Vi håller som vanligt hårt på att lägga henne varannan kväll vilket funkar himla bra. Då är man inställd på en lång läggning de kvällarna och de andra kan man slappna av mer och får någon timmes egentid medan den andre lägger haha) Vi bestämde att vi ska ha myskväll med godis ikväll! Har börjat kolla på bron med så vi ska väl fortsätta se den men först njuta av kvällen ute, såååå härligt sommarväder och då vill MSN ju inte ligga inne liksom. Inte många minuter per dag vår familj spenderar inomhus kan jag lova. Och når folk snackar om att se för mycket på TV fattar jag inget. Det är ren avkoppling att glo lite på TV när vi väl gör det för det är bara typ sent på kvällen isf, resten av dagarna har vi annat för oss! Älskar det!

Imorgon kommer Tommys mamma till oss vilket känns jättekul och gör att pressen och stressen blir mindre inför förlossningen eftersom vi vet att hon finns på plats hos oss❤️ Maja är som vanligt supertaggad på att hennes farmor ska komma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback