Fix!!

Har fixat i Majas Walk-in closet idag. Det har varit ett enda kaos och fullt med kläder i olika storlekar som Maja växt ur och sånt vi fått ärva och låna om vartannat. Så idag tog jag äntligen tag i det, efter att ha tänkt på det och haft ångest över det i flera månader. Jag arrangerade hela garderoben utifrån storlek plus la fram alla 50-56 kläder i ena byrån i Majas rum. Sorterade också bort en hel del kläder som gick till en sån återvinningscontainer får kläderna ska skickas vidare till behövande.

Det känns som en sten lyfts från lina axlar. Heja mig så in i helvete mycket! Kroppen är helt slut nu men shit vad det var värt det!! Nu kommer vi enkelt kunna plocka fram rätt storlekar till mini vartefter och även enkelt och organiserat plocka bort det dom tjejerna växer ur. I taket hänger en massa ytterkläder och det finns också lådor för skoförvaring! Whoop whoop!

Det växer bra i vårt lilla iaf och tomaterna börjar äntligen arta sig!
Fick till ett träningspass på förmiddagen, heja heja!!
Var hos barnmorskan och allt såg bra ut förut och medan jag var får tog Tommy och Maja en tur med traktorn.

Kvällssnacks! Bästa bästa!! Ääääälskar bigarråer (skulle äta det alla dar i veckan om det inte var så dyrt och jag inte kan begränsa mig till några få åt gången hehe) och pistagenötter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback