Saknad.

Tommy och Maja åkte till Värmland i eftermiddags och stannar där till söndag. Jag och Hollie stannar här eftersom vi känner att H är för liten för att åka så långt plus att vi har det lite stökigt med sovrutiner osv och så är den här mamman fortfarande rätt sliten hehe Ni kan inte ana hur mycket jag saknar dem dock! Tusenfallt! Jag och Tommy är extremt sällan ifrån varandra en hel natt, har nog inträffat en handfull gånger sen vi flyttade ihop. Men varje gång det inträffar inser jag hur stor del av mig han är och hur halv jag känner mig när vi inte är tillsammans. Han ÄR verkligen min trygghet genom livet och jag älskar honom mer än jag trodde var möjligt att älska någon. Det är så svårt att tänka att jag faktiskt levt ett helt liv utan honom innan vi träffades för nu kan jag verkligen inte tänka mig ett liv utan honom. Även om han kan driva mig till vansinne ibland och jag definitivt gör detsamma mot honom så vet jag med hela mitt hjärta att han är den jag vill vara med och dela det här fina livet med. Vi hänger inte alltid på varann här hemma men vi är ju alltid omkring varann, man Vet liksom att den andre är där och det är det bästa jag vet, att ha familjen samlad❤️ Vi är heller inte de mest romantiska men vi spenderar all tid vi kan tillsammans och när det gäller finns vi alltid där för varandra vilket betyder så mycket mer än en massa romantiska gester.
Saknar både Maja och Tommy till tusen!! Kommer krama sönder dem på söndag!
Men nu är de iaf framme i Värmland ringde Tommy och berättade så allt ska ha gått bra med bilresan dit tack och lov❤️

Och jag har min lilla busiga Hollie här bredvid mig iaf och det är mysigt! Och imorgon kommer fina syster yster och gör oss sällskap till söndag! Hoppas ni har en fin helg vänner. Nu ska vi försöka sova här hemma och för att slippa känna mig så ensam så har Hollies babynest fått ta Tommys plats i sängen❤️

När Tommy och Maja åkt i eftermiddags promenerade vi rundan för att skingra tankarna lite!

Innan Tommy och Maja åkte kom BVC på hembesök! Hollie hade ökat jättebra i vikt och det känns såååå skönt! Inte för att vi trodde något annat led tanke på att hon ammar 40 gånger per dygn typ haha men ändå!


Kommentarer
Postat av: Sara

Men åhhh! Så fint, alltihop! Vill träffas snart!!❤️😘

Svar: Absolut, ny date snart! Kram😘
La-La Land

2016-08-13 @ 19:52:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback