Måndag

En liten Hollie som bara varit ledsen och velat vara nära och sen när Majsan kom hem bjöd hon på sitt trotsigaste jag. När vi efter många om och men sen äntligen kom ut så blev hon sitt vanliga mysiga jag igen dock. Jag gick med dem i vagnen så Maja fick ha fruktstund där tills hon blev kissnödig och ville gå hem. Efter toa var det ut igen för plask i vattenpölar och lek med en av grannpojkarna.

Skulle köpa winnerbäckbiljetter idag för han kommer hit till uppsala i februari. När jag gick in 2 timmar efter biljettsläpp så var de dock slut. Blev så besviken. Vi som redan fixat barnvakt och allt, för en barnfri kväll tillsammans. Så kan det gå när man har en kaosförmiddag och inte är där i tid.

Jag är så jädra trött nu och ligger i sängen och hoppas få någon timmes sömn innan det ska ammas igen. Ville bara skriva nåt kort här först. Inatt sov jag inte särskilt mycket och hade en liten Hollie bredvid mig som vaknade titt som tätt. Hoppas inatt blir bättre.

Nattinatt!


Kommentarer
Postat av: Annso

<3 så trist med biljetterna, hoppas ni kan få tag på dom i efterhand!

Många kramar och hoppas du får sova bättre i natt <3 usch å fy för sömnbrist...

Svar: Nja vi kommer ju inte betala nåt överpris för dem så det hör vi nog inte. Känns bara så segt, har missat honom 2014 när vi fick sälja biljetterna för vi fick Maja så tidigt. I sommar var Hollie för liten och i höst missade vi biljetterna. Surt! Kram på dig!
La-La Land

2016-08-30 @ 09:25:22
Postat av: Linda

Tråkigt det har blivit med att köpa biljetter. Va lika för oss med Håkan Hellström. Fick dock tag på biljetter till spelningen i Linköping när jag satt en halvtimme innan biljettsläpp och uppdatera sidan typ 50 ggr. Sen sålde folk biljetter för tredubbla priset en halvtimme senare 😡 Hoppas ni får tag i biljetter ändå. Kram

Svar: Så jävla sjukt, jävla idioter som köper biljetter och säljer vidare, så vidrigt. Kul att ni fick tag på iaf! Kommer inte betala nåt överpris för biljetterna så det blir ju inget men surt känns det förstås! Har missat två spelningar pga barnafödande och nu var jag för sent ute att köpa till den här spelningen 😏 kram
La-La Land

2016-08-30 @ 14:23:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback