Fin långfredag

Idag har jag och Maja hängt själva hela dan. Eller först imorse var ju Tommy hemma till 10 så då hann jag baka både bullar och sockerkaka innan han åkte till jobbet. När han åkte gick vi ut i lekparken och gungade och åkte rutchbana. Sen gick vi direkt till utegymmet och jag körde ett pass ben/core/cardio. Blev ett bra pass trots rätt mkt folk! Maja vaknade efter halva passet och satt sen snällt i sin vagn och tittade på så jag kunde köra klart. Älskade unge att vara snäll!















På eftermiddagen har jag bara lekt med Maja, plockat iordning, packat det sista osv! Nu sitter vi i bilen på väg mot Värmland. Jag körde till Örebro och nu ör det Tommys tur. Maja sover bredvid mig.

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Du är så himla ihärdig med träningen, är superimponerad. Och en riktig powermamma i övrigt med, fullt upp hela tiden verkligen :) Kram och hoppas ni får en skön helg i Värmland!

Svar: Tack fina du! Just nu tycker jag träningen är väldigt rolig! Aldrig någon stress och press på passen och gott om tid att planera min träning. Annat blir det om en månad när jag börjat jobba. Hoppas ni har en jättefin påsk 💕 kramar
La-La Land


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback