Familjen

Idag har vi haft en riktig familjedag! Var på öppningen av ett nytt stadium i stan. Tommy var i akut behov av nya träningsdojor så det blev ett sånt par till ett superpris! Sen var vi på IKEA och köpte potta bla och sen åkte vi till Blomsterlandet och köpte blommor till balkonglådorna och jord för plantering. Spånade lite kring hur balkongen ska se ut i år och Tommy önskar lite mer blommor och lite mindre tomatplantor etc i år så så får det bli. Men lite har jag sått iaf, olika kryddor mest och en planta tomat, en chili och en paprika. 

Efter lunch somnade jag och Maja i soffan en timme och efter det skulle vi ut och träna. Men då var ju Maja pigg ich skulle inte sova mer så vi gick till lekparken istället. Där gungade hon och så kom vi (läs:Tommy) på att vi kunde träna där eftersom det är en grusplan bredvid. Det blev rusher varvat med styrkeövningar (Burpees, armhävningar, dips, plankor, uppsteg). Eftersom Maja var så pappig så sprang han bara fem första rusherna och sen coachade han mig resten. Det var jättekul ich jag är glad över den mysiga stunden när vi alla fick va ute tillsammans!












Kvällsfika i min ensamhet framför United state Of cakes.

Sen gjorde vi hamburgare till middag innan vi la Maja och Tommy åkte på innebandy.
Fin dag!

Maja sov oroligt inatt och ikväll har hon redan vaknat till ett par ggr vilket är ovanligt (hon brukar ju sova ostört 20-06) så vi kan nog vänta oss en smått stökig natt igen tyvärr. Bäst att skynda sova innan hon vaknar igen!

Natti

Kommentarer
Postat av: Syster

Jag har sått: körsbärstomat, blomman för dagen, ärtor, smultron, basilika, petunior, squash och timjan!! =) Så kul att få se!!

Svar: Åh vad roligt!! 👏🏼👏🏼 Vi har ju väntat med att så tills vi fick svar på huset eftersom vi kände att vi inte kunde flytta allt. Sen fick vi veta förra v att vi inte får flytta dit så då var det ju bara att köra!
La-La Land

2015-04-23 @ 23:26:49
Postat av: Sigrid

Låter som en toppendag tycker jag! Kul att träna ihop! Hoppas ni får en trevlig helg nu också <3

Svar: Ja det var det verkligen :) Tack fina du och detsamma till er! Kram
La-La Land


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback