Trötta familjen

Är påväg hem till Uppsala efter en fullspäckad helg i Värmland. Majsan sover här bredvid mig. Som jag älskar våra familjer och vad underbart det är att se hur Maja överöses med kärlek och uppmärksamhet ❤️️ Men nu är det förskräckligt skönt att komma hem igen. Den här helgen kändes det på riktigt att det blev för mycket med alla stopp hos alla vi känner. Vi kände det och Maja kände det. Igår kväll var hon övertrött och Jätteledsen och då blev även trötta mamman Jätteledsen och stressad.

 Idag har vi varit på finaste Kevins dop och jag blev hans gudmor, så stolt så jag spricker! Ceremonin var jättefin och Kevin var såå duktig och knäpptyst hela tiden och jag var hormonell i vanlig ordning (och påverkad av att senaste gången i den kyrkan var på mammas begravning) och hade gråten i halsen och tvingade mig att tänka på semesterresor och annat kul och lättsamt. Så kan det va. 

Men nu ska vi hem, hem och vila ut och gosa, bara lilla familjen ❤️️
Mys med farmor!
Tvingade en trött och stressad kropp till en morgonjogg imorse. Det var jobbigt och jag släpade mig runt men efterkänslan var oslagbar! 
Hoppas ni har en fin söndag och myser med era kära.
Tjipp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback