Sånt man får göra när man är vuxen!

Vet ni vad jag och T gjorde igår när han kom hem från jobbet? Hade mys/filmkväll. Båda var så trötta så vi bestämde oss för att äta godis till middag hihi sånt där man bara får göra när man är vuxen liksom. Så jag gick ner till ica och handlade och Tommy letade upp en film. Ölkorv, chips och cola till Tommy. Naturgodis, clementiner, egenpoppade popcorn och grönsaker med dipp till mig och en liten godisskål att dela på! Hur mysigt!? Sen hade vi majsan i mitten och hon var vaken och med och myste också och det var som att hela familjen hade myskväll, som att Maja förstod att den här kvällen är viktig och vi ska mysa och inte skrika haha 

Så får man göra ibland. Hade tänkt gå och träna men efter att ha gått upp tidigt och sen varit igång och promenerat typ hela dagen och med en molande huvudvärk som vägrade ge vika så la jag ner den tanken. Det var underbart med flera timmars kvalitetstid med mina älsklingar. Kommer minnas den kvällen.

Imorse var jag och Maja på gymmet. Hon sov när vi gick ner men vaknade sen. Så jag lyfte ur henne ur liggdelen och la henne på golvet på filten istället så fick hon ligga och leka och gurgla där. Det vara bara vi och två till där så hon var inte i vägen för ingen var i närheten av oss. Jag hann iaf med latsdrag, stående rodd reverse grip, enhandsrodd på bänk och sittande rodd i maskin. 4-5 set på varje övning, 8-10 reps. Helt okej ändå. Hann bara köra ett set triceps dock hehe planerar att köra ordentligt gympass imorrn och i helgen då jag kan gå ner själv! 

Idag har jag inplanerat 2 promenader med sällskap plus att jag tänkte plocka iordning lite hemma (kanske väntar med det tills imorrn dock ) samt att jag ska pyssla ihop ett par kort som behöver bli gjorda!
Tjipp!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback