Heja mig!

Skulle gått till gymmet imorse men Majsan var inte alls sugen på det utan har varit rätt gnällig hela dan så jag skippade gymmet. Emelie och Johanna kom över på lunch och sen gick vi på babysång och sen promenerade vi till stan för att fixa ett par grejer.

 Iaf var det så att Tommy kom hem vid 18-tiden och då satt jag ombytt och färdig men med ett motstånd i magen.  Och när jag väl kom till gymmet blev det inte bättre med hur mkt folk som helst vilket jag hatar! Men jag fixade det! Låter larvigt men vissa dagar är jag extremt nöjd över ett genomfört pass helt enkelt, njuter lite extra av den sköna efterkänslan. Körde löpintervaller och klämde till med en extra intervall mot vad jag bestämt innan vilket kändes aaaawesome!




Nog om det.
Fredag imorrn! Bakdag för mig och Maja och förhoppningsvis ett gympass och sen styr vi bilen mot skogarna på eftermiddagen! 
Tipp!

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Starkt av dig som motade bort negativa tankar och körde ditt pass, måste känts grymt sen :D Hoppas ni får en fin helg i Värmland! Kram!

Svar: Taack! Kände mig lite stark faktiskt! Man ska aldrig tveka, bara köra. Så gjorde jag alltid förr, bara köööörde! oh well the good old days 😄
Tack fina! Fin helg till dig med! Kram
La-La Land


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback