Torsdag

Ja fy tusan, igår var ingen bra dag. Både jag och Tommy hade liksom mentalt flyttat in i det där huset. man vet att man inte ska göra så men så gör man det ändå. Åhhhhh vad jag villl vill vill ha det. Ska nog ta och köpa oss varsin triss i eftermiddag hehe
 
Gick upp med Tommy vid 7.20 imorse och gick ner till ICAS här under och köpte färskt bröd och ost och Amelia Sommar. Satt sen länge vid köksbordet och läste och käkade. Min mage är väldans ovan bröd till frukost och det känns som att maten aldrig vill smälta i magen, den ligger uppe i halsen på mig fortfarande. Iaf hade jag tänkt sticka till gymmet en sväng men när jag nyss kollade mailen så såg jag ett mail från Actic om att mitt medlemskap löpt ut. Så jag tror jag ska cykla bort till utomhusgymmet och köra några varv istället. bra med lite frisk luft med.
 
Mitt projekt för de kommande veckorna är att styra upp lite fotoalbum. Dels vill jag göra klart det om Thailand/Australien 2011 som jag gjort drygt halva redan. sen ska jag göra ett album över min och Tommys resa, men ett lite mindre album där jag tänkte välja ut de allra finaste bilderna och sätta in. Albumet finns redan för det köpte vi i Australien och nu har jag beställt massa bilder idag med. Både förstoringar och vanliga! Jag tänker att jag får köra en liten stund i taget, det är ungefär vad mina händer pallar.
 
Igår bakade jag förresten kakor och skickade hem till världens finaste morföräldrar. Saknar dem men snart kommer vi hem och hälsar på!
 
 
 
 
Source: Tumblr
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback