Mysig söndag

Imorse åt vi frulle på balkongen och sen pratade jag med syster i AU i överen  timme ❤️️ 
Sen begav vi oss ut på vår shoppingrunda! Det blev en kamera som första inköp, eh lite dyrare än vi tänkt oss men vi tror vi gjort ett kap för en hållbar kamera som ska funka bra både till familjebilder och lite mer avancerade grejer när man vill zooma och landskap och sånt som när man är på semester. Känns iaf toppen och vi har ägnat en del av eftermiddagen åt att sätta oss in i dess funktioner, ffa Tommy! Vi har till o med insett att man kan föra över bilderna till mobilen via wi-fi och att kameran kan styras vis mobilen, häftig hitech man inte är van haha 

Sen åkte vi vidare till IKEA och köpte inredning till dpjälsängen! Tvättmaskin får vänta till nästa månad hehe

Ikväll har vi haft Emelie och Gustav över på jättemysig balkongmiddag. Blev hemmagjord pizza och sen hade de med sig kladdkaka, svenska jordgubbar och vaniljglass till efterrätt, sååå gott! Sen när de begav sig hemåt så blev vi kvar ute på balkongen och löste korsord tills det mörknade och klockan plötsligt var halv tolv, tiden bara flög iväg. Man förundras ju över att man inte ens kan klara lätta krysset, trots stt man ändå anser sig hyfsat normalbegåvad haha mysigt var det i vilket fall som helst! Inga mobiler, bara mys och hjärnverksamhet! Får fortsätta försöka imorrn kväll helt enkelt! Men nu blir det sängen för imorrn är en dag fylld med först BM, sen föräldrakurs och på eftermiddagen till Stina, Jerker och Amanda för middag och kvällshäng och grabbarna ska jobba med taket.

Känner mig redo för ny vecka, nya tag efter en otroligt fin helg! Bilderna från idag ligger såklart på nya kameran och Tommy har lovat visa hur man för över dem till mobilen och så ska jag lägga in på datorn med. Men har två bilder på mig från idag och på kameran såklart!!

Natti vänner







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback