Fin dag!

Haft ännu en superfin dag! Började dagen med promenad upp till en viewpoint vi inte varit vid tidigare. Tog en restday från gym och löpning. Åt sedan den sedvanliga frullen vid havet. Sen tog vi en Tuktuk iväg på äventyr. Till stranden längst bort på ön skulle vi och det visade sig vara lättare sagt än gjort! Vägen var bortspolad och färden gick över en hoplappad bro och sjukt risiga vägar! Till slut kom vi fram till en helt öde strand, Long Beach. Helt ensamma var vi, ovant med tystnaden och lugnet. 

När vi badat och snorklat och solat och allt så styrde vi tillbaka igen, över stock och sten. Stannade också för att se mangroveträsk och en viewpoint plus att vi såg en apa lägst vägen. Mycket apor på den här ön! Häromdagen var det ett helt fält fullt med apor och apbebisar!! Jättehäftigt!

Förresten, igår badade vi med elefanter. Jag och Tommy satt helt ensamma på en elefant i vattnet som badade, barbacka och i badkläder, mycket coolt det med :D

Ikväll har vi ätit varsin sinnessjukt god pizza, hamnar lätt på topp 3 över goda pizzor!! Vi tog en paus i thaikäket ikväll med andra ord. Har käkat den fantastiskt goda Chicken cashew 4 dagar i sträck, till lunch eller middag, just love it!

Lite bilder från senaste dagarna. Dock ej på elefanterna för då hade vi med kameran och jag mobilbloggar ju!














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback