Finfredag!

Hej Fredag!
har haft en jättefin ledig dag med pojkvän. Han jobbar hela helgen men var ledig idag så då bestämde jag min för att flexa dagen till ära så vi får lite ledig tid ihop.
 
Igår var det Lucia vilket innebar julbord på jobbet och lussetåg:
Lite trötta innan jobbet. Klädde mig i rött för att det snart är jul!
 
Började med att vi hade fredagsmys igår. Först var vi och körde ett bra och intensisvt pass på Actic i 90 minuter. För mig blev det att varva 2x15 min intervaller på bandet med funktionella styrkeövningar för hela kroppen. Superskönt pass som gjorde mig helt slut. Fredagsmyset bestod sen av grillade revben, sallad, gott färskt bröd och brieost. Och somna tätt i soffan såklart.
 
Idag sov vi lite längre än andra vardagar. Låg kvar och drog oss, och sen åt vi en mysig långfrukost. Sen stack vi upp till Ackis och tog prover inför att bli blodgivare. Jag som fått akupunktur inom de senaste 6 månaderna får inte ge förrän det har gått 6 månader :( Men men, inget att göra åt! Sen gick vi till några loppisar och efter det blev det lunch på Magnussons. Sen gick vi runt en stund på stan innan vi fick skynda hem igen för Ts kompis skulle komma när han slutade jobba. Jättemysig dag, och så värt att få va lediga tillsammans!
 
 
Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback