Makeover

Gårdagen var supermysig. Melissa Horns spelning var intim, personlig och riktigt bra, precis som en klubbspelning ska vara. Innan vi gick hemifrån käkade vi tacobiff!
 
Idag gick vi upp i hyfsad tid och käkade långrulle framför filmen 'Allt som är vackert'. Bra och upprörande på samma gång.
 
Sen stack vi iväg på loppisrunda med ett mission att hitta en kruka, en hög vas och en sjysst dörr. Vi fann 3 av 3, redan på andra loppisen, helt otroligt! Såhär såg det ut när vi körde hem haha:
 
Sen blev det en sväng till ikea för att fixa ett par smågrejer för att fullända projektet:
 
Och så resultatet av dagens fynd!
Det är mycket snyggare i verkligenheten när man ser hela bilden liksom. Vi är supernöjda även om det är mer fix och trix kvar. Något ska upp ovanför skrivbordet und so weiter.
 
Vi har möblerat om lite i övrigt med, flyttat runt liksom:
Bokhyllan hamnade bredvid datorbordet och ska målas vit för att smälta in lite bättre, har för tillfället lyckats slarva bort den vita målarfärgen bara!
 
Efter allt fix och trix behövdes något i magen och det blev en proteinsmoothie på mjölk, kesella, kako, choklad-proteinpulver, is och banan, yum! Sen blev det en Powerwalk på 45 minuter för att få lite frisk luft.
Och ja, ni gissade rätt. Hela iden med både skrivbord och fönstret var pojkväns idé. han är helt klart den kreativa i detta förhållande!
 
Har varit en sån härlig söndag! Så nu sitter jag här med en stor kopp te och premiärbloggar vid nya datorbordet och det känns fab! Pojkvän ligger i soffan här bredvid. Har en massa ljus tända och det doftar så gott från ett av dem. Hösten är på G och det är verkligen helt okej. Kom igen hösten, nu kör vi!
 
Nu blir det strax sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback