Fina helg och underbara måndag!

Helgen har varit jättefin! Hela lägenheten har varit fint städad och fylld av snittblommor. I lördags när pojkvän kom hem blev det tacos och Hungergames. Jag cyklade till affären och handlade middagen i bara kjol och t-shirt, kändes som sommar där för en stund!
 
Sen kom söndag. Efter frukost så stack vi till gymmet och drog av lite intervaller och styrka. Sen ångbastu, lilla poolen, vanlig bastu. Sen vid 12 var det dags att hämta farsgubben och hans tjej. Vi lämnade av deras grejer hemma och tog sen en promenad in till stan. Gick till Creperiet och käkade lunch:
 
Sen promenerade vi upp till Tommy på MIO och sa hej. Sen promenerade vi hem igen och vips så hade vi promenerat en hel mil, lite drygt till och med! Sen slappade vi lite tills Tommy kom och vi satte igång med middagen. Pappa drack vin och jag och T som har renlevnadsveckor tog mjölk och vatten.
 
Imorse klev jag upp i ottan och snicksnackade lite med farsan medan jag hällde i mig lite frulle. Sen skyndade jag iväg för ett par timmars jobb inklusive ett viktigt möte på jobbet. På väg hem igen köpte jag Brämhults, färskt bröd och annat gott och så blev det frukost nummer 2 för mig, nummer 1 för de andra!
 
Sen skjutsade vi iväg de lyckliga tu till flygplatsen med en lätt svundsjuka i maggropen och med en längtan tills det blir vår tur. Sen stack vi hem och lämna bilen och sånt och sen promenerade vi in till stan. I stan shoppade T lite kläder och jag köpte gott Kusmi-te 'detox' och LÖV-te 'Pure'.
Smygfotade pojkvän i provrummet!
 
Det har varit en sån himla fin måndag! Sådär skönt spontan, inga måsten, bara strosat omkring i vår egen takt. Mååste bli fler sådana spontana flexdagar under hösten!
 
Nej nu ska jag fortsätta göra det mesta av den här måndagen.
Ciao ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback