Sunday baby!

Hej på er därhemma!
Här kommer en hälsning från fina Thailand och vår lilla sjukstuga! Igår var Pearl magsjuk, idag Helen och nu ligger Flynn utslagen på toaletten och halvkräks. Antar att det är resultatet av att dela rum, toalett och vattenflaskor med varann i över en vecka. Står jag på tur månne? Jag själv har lyckats dra på mig ett fästigbett. Och vilken fästing sen, inte alls som dem hemma. Jätte jättestor. Pappa fick ta bort den och nu har jag ett rött märke, är svullen och öm, lite stickningar i fingrarna och jävligt ont i samma arm/axel/nacke. Hoppas att det beror på Thaimassagen som jag tog igår efter att jag och farsan varit ute och promenerat i 6 timmar i brännheta solen. Jättehärlig dag igår som avslutades med ett dopp i havet och middag på en mysig restaurang vid havet.

I övrigt har vi snorklat och sett massa fina fiskar, shoppat, promenerat, badat massor i havet, badat lite i poolen, sett elefanter, varit vid ett vattenfall, sett vilda apor, varit på flera olika stränder, ätit en massa god mat!

Idag när syster var sjuk så tog jag med mig kidsen ner på byn och så fick de köpa lite grejer. Flynn köpte ett Chang-linne och brillor och Pearl en klänning och brillor. Sen åt vi glass nere på stranden och en fruktshake i ett stånd (har ätit massvis med såna, får passa på när det finns tillgängligt för 30-50 bath).

Aaaanyway, hoppas ni har det gött!
So Long och på återseende!




Det tar så fasligt lång tid att ladda upp builder men här är ett par iaf.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback