I. Am. Loving. It.

Hej på er!
Har inte riktigt fått det här med internet att dungera här i AU. Men nu har jag hittat ett Starbucks. Sitter med en iste och spanar på folk med en utsikt över esplanaden och havet. Det går bra nu.

Allt är jättebra. Jag njuter av varje sekund här. Joggar med syrran, badar, solar, promenerar och bor i den mest fantastiska lgh ni kan tänka er. Fantastisk utsikt över havet i ett lugnt område. Idag är jag med syrran i Mooloolaba. Hon jobbar i affären och jag strosar runt. Igår spenderade vi hela dagen i Noosa och Noosas nationalpark med löptur, sol, bad och fantastisk lunch. Idag började jag min morgon återigen med en promenad på stranden och lite yoga. Jag börjar hitta lugnet, jag börjar landa nu och jag älskar känslan. Kan inte minnas när jag senast kände mig såhär lugn och avslappnad!


Utsikten från min lgh. Det tar ca 5min att promenera ner till stranden fran min lgh. och verkligeheten ar som vanligt sa mkt vackrare an vad en bild kan fanga.

Syrrans helst fantastiska lilla butik. Älskar den!!

Jag på stranden igår.

Jag o syrran igår i Noosa nationalpark! (Efter löprunda, sol och bad)

Gårdagens fantastiska lunch i Noosa!

So Long!

Kommentarer
Postat av: Syster

Åh, det ser ju alldeles, alldeles underbart ut!! Inte ett dugg avis jag inte!! Närå! =)) Njut nu, gumman!! och hälsa Helen och barnen!

2011-11-16 @ 08:50:18
Postat av: jen

F.A.B! Fin färg ser du ut att ha fått också! Butiken ser väldigt fin ut!

2011-11-16 @ 18:53:25
Postat av: Annso

så fantastiskt härligt det ser ut och låter! Jag börjar nästan undra om du kommer komma tillbaka? ;) Massa kramar, snart kommer ett mail :) efter ett tredje lgh besök idag!

2011-11-16 @ 21:31:07
Postat av: Terese

Haha jo det är så smått fantastiskt här just nu faktiskt. Men att inte komma tillbaka är ju helt totalt otänkbart med alla er hemma i Sverige :) Njuter här och nu men kommer bli fint att komma tillbaka med! Ha det gött, saknar er alla 3, kramar

2011-11-17 @ 01:51:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback