Yet another monday..

Jag och Jempan försökte tydligen ta en bild på oss själva i lördags kl 02.43. Vem tror att det kommer bli en smickrande bild vid den tiden på dygnet mitt i värst fyllan, det är vad jag undrar. Det gick sådär..


Vet ni en sak? Till helgen ska jag äntligen hem igen och då blir det en lång myshelg med familjen och som jag har saknat dem under de här veckorna!

Idag var det jobb mellan 7-17.30. Gick sedan direkt ner till gymmet på body balance och efter detta handlade jag lite och nu är jag i lgh igen. Har skådat ännu en fet räkning i mitt brevinkast. Vad är det med januari och att det alltid trillar in ett helt gäng oväntade räkningar plus att man ska få pengarna att räcka i 6 veckor? När ska jag växa upp och bli lite mer förutseende och ekonomiskt lagd? Äh, fan inte riktigt än skulle jag tro. När jag får barn kanske...haha Aja, på onsdag kommer det nya hur som helst! Det är det som är så fantastiskt med att ha ett jobb, man vet att det kommer nya varje månad. High five!

Today:

Hello muntergöken där.


Kommentarer
Postat av: Siz

Lugn, bara lugn... Min grabb är snart 15 och jag har fortfarande inte lärt mej.... att vara förutseende!! Ser fortfarande lika förvånad ut när elräkningen dimper ner var tredje månad....Hahahaha

2010-01-25 @ 22:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback