Man borde varkligen ha halvdag oftare!

Alltså seriöst. Ännu en dag som jag använt varenda liten minut på ett vettigt sätt har snart passerat. Jag förstår inte riktigt, vart kommer energin ifrån?
Min dag då:

Gick hemifrån vid halv sju (Trött som fan):

Hade lite skrivbordsarbete att greja med på morgon och sedan var jag på ett hembesök som gick jättebra! Hade slappkläder på mig för jag och Jen tänkte ta en promenad efter jobbet (Innan jag insåg att det var minus 100 grader ute)


Slutade strax före ett och gick till Cajsas och åt salladsbuffé. Efter detta traskade jag ner till sats och mötte upp Jen, Lämnade in skorna för omklackning på vägen. Det var under denna vandring jag bestämde mig för att det verkligen inte är ett okej väder för promenader. Det rent värkte i fötter och tår när jag kom fram.

Hur som helst. Jag och Jempan spenderade bortåt 1.5 timme på gymmet med lite uppvärmning och sedan köra igenom kroppen i maskiner och med fria vikter. Får se om det känns något imorgon. En sak är säker och det är att Fröken Alexandersson inte har några muskler kvar. Och ingen motivation att bygga upp några heller just nu.

Hämtade ut skorna, omklackade och skinande blanka.
Tog bussen hem och gjorde spenatsoppa som blev för lös men ändå ätbar.


Sen bakade jag ihop en rejäl köttfärslimpa och den är nu i ugnen.


Och så har jag damsugit hall och kök. Man kan se golvet i hallen igen:

Det fattas dock en byrå att lägga nycklarna på så de får ligga på golvet där en potentiell byrå hade kunnat stå.

Och sen har jag lagt ett överkast på soffan för att dölja rödvinsfläcken som uppstod när jag o Jempan flyttpackade sist!

Har en rutig duk på bordet som ska bort men just nu har jag ingen annan så den får ligga haha

Det börjar arta sig tycker jag allt. Men jag har endel tråkbråk grejer att ta tag i. Tur det inte syns på kortet hur det ser ut bakom soffan..

Hur som helst. Nu sitter jag helt förslappad i soffan och ska snart slänga mig in i duschen för vid åtta ska jag träffa Jempan på torget och vi ska gå till Oasia och dricka lite vin. Jag ska ha min nya paljettröja, leggins och klackar. Tisdagsfin.

Ja ni hör ju själva vem som är fröken effektiv idag.


Kommentarer
Postat av: Syster oeffektiv

Halloj syster effektiv!! Vill bara kika förbi och önska er en riktigt trevlig kväll!! Shit vad fint du börjar få det i din lya!! Kramar!!

2010-01-05 @ 20:01:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback