Kinder strimmiga av tårar

Nu har jag duschat, rett ut håret, flätat det i 2 flätor (Har nämligen hört att det ska slita på håret att sova med det blött och att det är bra och skonsammare att fläta det då), tagit på mig sovlinnet och ligger i sängen planerar så smått den kommande veckan. Jag har en del viktiga möten och sånt i veckan annars blir det rätt mkt träning med Jempan om kvällarna. Förra veckan blev en bra och väldigt lagom träningsvecka:
Måndag: Body Balance
Tisdag: Spinning + core
Onsdag: Styrka hela kroppen
Torsdag: Vila
Fredag: Spinning och core
Lördag: Combat
Söndag: Vila
Kommande vecka kommer nog gå rätt mkt i samma stil om inget oförutsett inträffar.

Dressed for a work-out! (Jag vill även påpeka att flyttkartongerna i bakgrunden är tomma och väntar på att slås ihop och bäras ner i källaren..)

Annars är jag sugen på ett par svarta nya pumps nu, blev inspirerad av Jen som köpte ett par i helgen. Jag har 2 par redan men ett par är för stora samt har träklack och det andra paret har en lite för låg klack för min smak. Svarta, klassiska pumps är ett absolut måste i varje kvinnas garderob!


Kommentarer
Postat av: jen

haha du som redan har ett gäng svarta höga skor !

2010-01-18 @ 20:14:52
Postat av: Terese

Haha skoja inte!

Grejen är att jag tycker det är så boring att bara köpa svarta vanliga pumps men samtidigt behöver jag ett pra. De är klassiska o passar ju till allt i princip. Aja, vi får se haha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback