Hjälp! Vart tog alla åren vägen?

Idag fick jag inbjudan till klassträff med min gamla högstadieklass. Det var tydligen 10 år sedan jag gick ur nian. Ska man skratta eller gråta? Trodde nästan det var ett skämt först. Men sen insåg jag att tiden är obarmhärtig och det är 10 snabba år sedan jag stod där på flaket (ja, vi åkte flak på avslutningen i 9an) i mina ljusblå kläder och log stort och med förväntan i blick.

Undra om man hade hanterat livet och tillvaron annorlunda om man visste hur framtiden skulle te sig. Ibland är det tur man inte vet. Andra gånger önskar man att man hade vetat. Kanske hade man tagit vara på tiden och de underbara människor man haft omkring sig genom åren på ett helt annat sätt.

Today.

Har stressat hela dagen och just nu är jag helt totalt slut i kropp och huvud. Mitt viktiga möte idag gick sådär. Har mycket jag måste ta ställning till och det gör mig stressad. Efter jobbet sprang jag förbi gamla leggan för att hämta upp lite post (bra att det låg närmare 10 brev där och väntrade på mig och hon har inte beödat sig ens med ett mess. Retard.) och sen rusade jag vidare till Sats för att möta upp Jen och köra spinning och core. Sen tog jag fan bussen hem, var så trött. Nu har jag duschat och försökt plocka lite här hemma, men det händer liksom inte riktigt något. Trillade in en rätt saftig oväntad räkning gällande min hemförsäkring med. Jippie, precis i rättan tid. Eller hur var det nu?

Fick antagningsbevis från universitetet idag. Score.


Kommentarer
Postat av: Syster

Vad kul med klassträff!! Var och när är den?

2010-01-14 @ 09:31:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback