Blotta tanken skrämmer livet ur mig

Åhh, fan vad jag hatar när det blir sådär. Datorn hänger sig och hela inlägget försvinner. Hur som helst. Långtråkig dag på jobbet. Efter det har jag handlat och nu håller jag på och fixar matlådor igen! Kassler, champinjon och potatisgratäng. Kanske gör en grönsaks och köttfärssoppa sen med. Funderade på att gå till gymmet förut men sen blev det bestämt att jag ska åka hem i helgen och då ska jag använda kvällen till att laga käk, plocka lite och packa ner ett par grejer inför morgondagens färd. Ska bli kul att komma hem! Känns som det var jätte-längsedan sist fast det bvara var 5 dagar sen.

Idag bär jag rosa.

Sov skitilla inatt och efter några timmar med konstanta mardrömmar vaknade jag och kände mig mer ensam än vad jag någonsin skulle kunna beskriva i ord. Och istället för att somna om kurade jag ihop mig i sängen och lade mig att vänta på att klockan skulle ringa och jag skulle få gå till jobbet.

Köpte balnd annat färsk sparris idag. Vet inte riktigt varför. Kanske kan jag ha det i soppan eller gratängen. Ja, vi får väl se. Sparris ser så vårigt ut och jag älskar våren. Kanske var det därför.

Jag steker champinjoner och det luktar mer jord än svamp. Kanske borde ha tvättat dem lite mer noggrannt? Äh, what the heck..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback