Alla dessa löften

Har kommit tillbaka till Faggan efter ett par sköna dagar i Estokholmo. Nyårskvällen blev riktigt trevlig, minnesvärd o över förväntan. Klockren tillställning som började på finfin fest i Vällingby med ett gäng sköna människor, gick vidare till Berns inne i stan o avslutades med en trivsam vandring genom Stockholms  lugna gator på morronkvisten.
image1247
På fredag bär det av norröver o min destination är Umeå. Känns sådär, då jag hellre skulle stanna ett par dar extra i hemmets lugna vrå. Men måste man så måste man. Måste bli lite vuxnare, ta lite mer ansvar, festa lite mindre och bli en lite bättre människa over all helt enkelt.
Som många andra har jag ett gäng nyårslöften som jag förmodligen kommer att hålla i en vecka eller två, men ändå. Det är en fin tanke. De går tillsammans mest ut på att sluta älta o leva mer för dagen. Mer ingående tänker jag inte vara. För om det sen visar sig att jag inte kan hålla mina löften så kan ingen säga något om det, när ni inte vet att de varit mina löften från början ens.

Ha det fint o på återseende

Dagens bästa: Flight of the conchords, fan vilken skön serie!
Dagens filmtips: This is England (om det nu finns någon som missat den fina rullen, mkt sevärd)

Kommentarer
Postat av: Helen

jaa riktigt skönt nyår faktiskt! och ack vad sund man ska bli nu..hm..

2008-01-02 @ 20:03:10
Postat av: Tess

hahaha det är ju en fin tanke iaf..

Postat av: Syrran

Lite avis på dej som får sitta på ett tåg just nu.... Önskar att jag fått göra detsamma!! Faan, så mycket enklare saker och ting hade varit!! Älskar dej!! Kram Siz

2008-01-05 @ 00:49:48
Postat av: Tess

Huvva, det ska man inte önska kan jag lova. Sov knappt nåt på mitt loilla säte natten till ära. Ingen lätt sak att få till en hyfsad sovställning i ett litet säte haha. Gissar att det har med far din att göra, hoppas det löser sej! Älskar dej med, kram

2008-01-05 @ 11:47:43
URL: http://teresealex.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback