11 – en låt från ditt favoritalbum

Counting Crows - Time and time again

Från Counting Crows skiva "August and Everything After". Det är iaf en skiva med riktigt många bra låtar som jag lyssnat flitigt på senaste åren. Svårt när man ska välja bara en.

Solfredag och kjolfredag

Har haft en sån jävla crazy dag på jobbet idag. Dessutom har jag klämt in ett akutbesök hos tandläkaren mitt på dan, fick hoppa över lunchen. Igår var jag också hos miss Dentist men det gick inte riktigt som förväntat om man säger så. Ingen lek vill jag lova, men orar inte dra storyn. Hur som helst så har jag mer tandläkarskräck än någonsin, fy fan!

Har varit ute och promenerat med Jempa efter jobbet och sen satt vi på min balkong och drack te i kvällssolen. Det är Kvalborg, jag är i Uppis och jag sitter i soffan, trött som ett as och ska snart lägga mig. Galen tanke, börjar bli gammal och det senaste året börjar ta ut sin rätt.

Kjolfredag (just nu har jag kjolveckor, vill inte ha ngt annat än kjol på mig för närvarande om jag själv får välja!):



...








Source unknown.
--------------------------------------------------------------------------

Har spenderat aftonen åt en promenad i solen med Jen (vi planerade lite för Valborg, eller försökte iaf)och ett telefonsamtal till pappa. Nu ligger jag här i sängen och funderar över livet. En helt vanlig onsdagskväll och snart börjar Greys, det enda programmet jag följer (och med följer menar jag att jag brukar lyckas komma ihåg att titta på åtminstone vartannat program). Alltså enda gången i veckan min TV är påslagen. Och för det betalade jag just 519 spänn. Tröstar mig med att jag iaf hjälper till att medverkar till att vi slipper reklam mitt i de stora sportevenemangen.

Hellre få och nära än många och ytliga.

Det är redan onsdag.
Jag fortsätter att gå hem från jobbet i tid. Har redan hunnit handla och äta och allt för jag lämnade jobbet vid 16.15, nice.

Ska möta upp Jempa om en stund (hon är dock kvar i jobba över-träsket så nu är det jag som väntar på henne haha).

Latero Peeps.



10 – en låt du hörde för flera år sedan men aldrig kan tröttna på

Aerosmith - Cryin'

Älskade både låten och särskilt videon till den här låten när den kom. Spelades jämt på MTV då och jag var kanske bara 8 år och tyckte att Alicia Silverstone var den coolaste tjejen jag kunde tänka mig. Hoppa ut för en bro och peka ett stort jävla Fuck You till killen som betett sig som ett svin.




09 – en låt du lyssnar på när du vill tänka

Yiruma - River flows in you



Tisdagslyx

Skön tisdag. Cyklade från jobbet i rättan tid och efter lite ärenden i stan mötte jag upp Jempa på hennes jobb för en promenad i solen och sen ett par glas vin och lite tapas på Tilltugg. Tisdagar när jag gillar dem som bäst, bara jag och Jen, i filosoferartagen över ett par glas rött.


...


Mersmak på livet

Den här påskhelgen har varit så jävla fin. Inte på ett sätt, på nästan alla sätt. Jag har solat, grillat, hängt med fina vänner, vinat med fina syster, hängt med familjen, fikat hos mormor och morfar, druckit flera corona på en uteservering, festat med King, varit spontan, njutit av livet och njutit av att vara mej. Tänker att livet alltid borde vara såhär självklart.




------------------------------------------------------------------------------

I onsdags hade jag kjol igen. Älskar kjol och klänning om våren och sommaren!

Of all the things that I regret it’s you that hurts the most

Bra dag jobbmässigt, lite lagom stressigt. Efter jobbet var jag hos naprapaten (Han tror att jag snart kommer kunna börja träna igen, och jag går på det lika naivt som varje gång nägon sagt något uppmuntrande om höften de senaste 3 månaderna!) och sen mötte jag upp A-S på torget så gick vi hem till henne och firade in våren med lite balkonghäng med rosé, kex och brie. Sämre kan man ha det en helt vanlig tisdag. Vardagslyx när det är som bäst!


Kjoltisdag.

08 – en låt som du önskar att du fick höra på radio

Far Beyond Frail - Minnesota

Fick två skivor hemskickade av David i Far Beyond Frail för ett par år sedan efter att jag haft kontakt med dem via Myspace. Dock ej deras första skiva som den här låten kommer ifrån. Tycker verkligen om deras musik och texterna men det är ingen i Sverige som känner till dem nästan.

Minnen från en enklare tid

Provade en vit klänning på H&M och tänkte tillbaka på studenten. Så många år sen, en helt annan tid. Så mycket pirr i magen, så naiv, så redo för framtiden, så jävla sugen på livet.


Underwear

Har haft utbildning hela dan! Det var kul men hjälp vad rastlös jag blir av att sitta still sådär länge, inte helt okej. Efter utbildningen drog jag till Gränby C och kollade lite affärer. Kan inte minnas när jag köpte ett klädesplagg senast. Så jag bestämde mig för att unna mig en jättefin och perfekt vit sommarblus och ett gäng underkläder. April är min månad, ni vet, bry sig om mig själv-månaden. Har börjat bra med massage, naprapat och annat som är bra för själen.

Kjolmåndag:


Underklädesinköpen idag:


Solen har lyst idag och allt har känts lite lättare. Tvp jobbdagar kvar och sen bär det av igen. Mot skogarna!

07 – en låt du gillar att dansa till

Eric Prydz - Call on me

Så jävla skön låt på dansgolvet. Say no more.


Hard Believer

Idag har vag varit och spelat tennis för första gg på ett par veckor. Det var bara jag där så jag fick bra träning av backhand, forehand och volleyslag. Jäkligt kul verkligen!

Som sagt, facklig utvbildning hela dagen imorgon, hoppas vi får ngn god mat! (Det är bara två saker på min näthinnas för närvarande: mat & sex. Inte helt normalt). Kollade på Arsenal-Liverpool förut och fy fan vilken bra match det var! Köpte den för 149 riksdaler och det var det SÅ värt en vanlig söndag!

Annars har jag mest gnällt om att jag vill flytta hem till skogarna idag. Vill flytta till Kd och ha nära hem till nära och kära. Varför ska jag alltid bo så långt bort?




Source unknown.


Den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp.

Sov typ 10 timmar inatt, kroppen behövde det. Vaknade rätt utvilad vid 8, så ja ni kan ju fatta när jag la mig för att sova igår kväll ungefär.

Tennis vid 14, får se vad höften tycker om det. Ska ta det lugnt, hoppas få öva backhand och forehand så jag inte behöver springa runt så mkt. Måste bli bra i höften nu! Vill börja springa igen, fan vad härligt när jag blir bra i höften, då ska jag ta tag i joggingen!


Innan en joggingrunda en morgon innan jobbet förra sommaren. Saknar att vara i bra form!

06 – en låt som gör dig taggad innan fest

MGMT - Kids

Får mig att tänka på Valborg 2009, en helt grymt fin helg på alla sätt och vis!


If she ever says the words, “I hate you”: She loves you. Or she did at one point, anyway.

Varför får jag alltid dåligt samvete när det är fint väder ute och en helgkväll men jag bara ligger hemma och ser en film. Det är väl inget fel med det egentligen, ibland känner man helt enkelt inte för att hänga med folk och man känner för att vara inne med neddragna persienner fast det är sol ute. Men trots det kan jag aldrig riktigt jaga bort den där jävla skuldkänslan. Konstigt.







Sourse unknown.

Vår i luften och en redig baksmälla på det!

Ojojoj vad hände igår egentligen? En vanlig After Work på Katalin blev en helkväll på stan. Öl efter öl efter drink efter öl. Katalin - Apertif - Oasia - BJ. Riktigt kul kväll med ett gäng riktigt sköna människor!

Vakna vid halv tio och var fortfarande lite dragen, somnade om och vaknade 12.35. Hade en helkroppsmassage bokad kl 12.30, fick ringa och boka om tiden till 13.30. Kom ut och kom på att jag hade cykeln kvar på stan, hade tur så det gick en buss precis när jag kom till hållplatsen. Vilken start på en dag va! Men massagen var grymt skön och lite av spänningarna i skulderpartiet släppte. Har hyrt ett par filmer och ikväll blir det fan filmmys med mig själv. Imorrn tennis!


Kjolfredag igår naturligtvis.

05 – en låt som du kan hela texten till

Många låtar, har en tendens att lyssna sönder låtar och lär mej då texten på köpet. Men tex Nationalteatern - Kolla kolla

Skön låt som det festats till en massa gånger!


Italienskt, rödtjut, hockey och guld!

Fin dag på det stora hela! Har blivit väldigt bra på att ta mig i kragen om eftermiddagarna och ta mig hem från jobbet i tid. Middag på italiensk resturang och ett glas rött med efterföljande bio på Fyrisbiografen "jag är min egen Dolly Parton". Mkt sevärd film, fin musik och sköna medverkande. Nina Persson - hur vacker är hon inte, va?!

Efter lite snack cyklade jag i ilfart hemåt för att se sista perioden av hockeyn hemma hos Mackan. Så fint med ett guld och jag önskar litegrann att jag var i Kd och fick fira guldet storstilat med alla värmlänningar. Men ja, man kan inte få allt man vill.
Imorgon blir det nog AW på Katalin.

Natti.


Kjol fick det bli idag. Våren är SO ON right now!


04 – en låt som påminner dig om en speciell plats

Ted Gärdestad - Oh, vilken härlig da'

Påminner mig om mitt och Helenas rum i kollektivet i Oslo! (Minns du vår lilla teater Helena?) Kvällar fyllda av kärlekskranka ord, längtan efter en resa och efter ledighet och jävligt mycket skratt samt en ständig doft av hash från vardagsrummet varje gång man öppnade dörren. Vilka minnen.


03 – en låt som påminner dig om någon

Cecilia Wennersten - Det vackraste

Mamma och Mats. Spelades på begravningen.

Perfectly Lonely

Bra dag. Tog lite sovmorgon imorse för det blev sent igår (45 min, det var jag värd!). Kollade hockeyn hos Mackan och det blev vinst så klart! Ikväll ska jag läsa på lite inför den fackliga utbildningsdagen på måndag. Alltid är det ngt som måste göras. Imorrn kväll blir det käk på Il Forno och bio tätt följt av hockey! Imorgon kan det avgöras, det ni!

Lite kläder på senaste:
Fredagen innan jag for hem (Yes kjolfredag naturligtvis!):


Igår:


Idag:


Men nu måste väl ändå våren vara på G på riktigt va? Fy fan vad jag älskar våren!

Later Aligator!

02 – en låt som gör dig glad

Pernilla Andersson - Johnny Cash & Nina P

Som vi har festat till den här, jag och Jempa och jag och Kingen.

Hur vore det om man skulle ta och testa något nytt - undvika destruktiva relationer lite bättre framöver till exempel

Fy fan vad tungt det var att ta sig upp imorse. Helvete alltså. Sov knappt en blund inatt och den korta lilla timmen jag väl sov drömde jag så jobbiga drömmar. På eftermiddagen har jag och Jempa varit ute och promenerat i solen, jätteskönt. Men nu åker hon iväg på kurs och sen vidare till Härnta. Inte kul för mej, men roligt för henne så klart! Det känns alltid så tomt i Uppsala när inte Jempa är i stan, inte för att vi ses jämt, mest bara vetskapen om att man inte kan ses om man vill och bristen på mail om dagarna.


Source unknown.

01 – en låt som går på repeat i dina högtalare just nu

Bon Iver - Blood Bank

Så himla himla fin. Länkar både till Spotify och youtube. Syster i Aussieland har ju inget Spotify!


Toner som betyder och väcker minnen.

Tänker dra en ny lista.

01 – en låt som går på repeat i dina högtalare just nu
02 – en låt som gör dig glad
03 – en låt som påminner dig om någon
04 – en låt som påminner dig om en speciell plats
05 – en låt som du kan hela texten till
06 – en låt som gör dig taggad innan fest
07 – en låt du gillar att dansa till
08 – en låt som du önskar att du fick höra på radio
09 – en låt du lyssnar på när du vill tänka
10 – en låt du hörde för flera år sedan men aldrig kan tröttna på
11 – en låt från ditt favoritalbum
12 – en låt som får dig att somna
13 – en låt som ingen tror att du skulle älska
14 – en låt som beskriver dig
15 – en låt du brukade älska men nu hatar
16 – en låt du lyssnar på när du är arg
17 – en låt du lyssnar på när du är lycklig
18 – en låt du lyssnar på när du är ledsen
19 – en låt du lyssnar på när du tränar
20 – en låt du vill ha på din begravning
21 – en låt som får dig att skratta
22 – en låt du vill kunna spela på instrument
23 – din favoritlåt från den här tiden förra året

Men jag börjar imorron!
Måste försöka sova nu.


Och jag vet inte ens vad som är värst, att alla ligger med alla som på ren rutin eller att alla pratar om det med alla, jämt och hela tiden.

Har spenderat en välbehövlig vecka i skogarna. Problem med höften gjorde att jag var tvungen att stanna hemma för att kunna röntga. Men imorron är det jobb igen. Har haft en jobbig jävla söndagsångest under dagen, den fan vill inte släppa greppet om mig heller.

Imorgon börjar mitt nya liv, både kroppsligt men framför allt själsligt. Bort med alla destruktiva relationer och igång med själsrensning. Det är den här våren det händer, det är jag helt säker på.

Natti natt.

PS I Kil är alla Bukis med alla. Och alla tycker det är helt i sin ordning. Själv får jag så smått kväljningar inombords när jag tänker på det. (Men så länge ingen blandar in mig i det hela så är allt i sin ordning). Jag är väl bara alldelles för jävla pryd helt enkelt.

PS2 Läs det här
fina. (Inlägget längst ner, 9:e dec)