Sunday

Tjena
Någon var lite på lyset igår. Jo, man tackar. Så har man invigt ännu en stad. Firat med pompa och ståt har jag förvisso gjort tidigare (
Valborg -09) i denna fantastiska lilla stad men nu gjordes det igen, med bravur. Natten kunde ha slutat inte så roligt, men med min charm räddade jag upp situationen och slapp gå jacklös hem. På tal om jacklös och att det är Halloween så får jag ändå säga att denna Halloween slog förra årets med hästlängder. För ett år sen vandrade jag jacklös hem i Kils-natten den samma lördagen. Om jag tyckte det var så varmt? Nej inte riktigt.

Hur som helst mår jag som jag förtjänar idag. När klockan ringde 8.30 efter 4 timmars sömn var jag inte direkt på topp kan jag ju säga! Men jag traskade bort till Mamma o co på hotellet och drog i mig en riktig brak-hotell-frulle. Perfekt start på en riktig bakissöndag.

Efter frukost tog jag, Jonas och Ems bilen till IKEA, där jag samlade vuxenpoäng så det sjöng om det. Handlade di verse astråkiga "must-have"-grejer. Fy, fan, finns få saker som är så tråkigt. Hade hellre lagt pengarna på ett par snygga stövlar eller en jacka egentligen (och med det uttalandet tappade jag hälften av vuxenpoängen.) Sen handla jag lite mat och så. Så jag har varit rätt duktig jag. Men  nu är jag trött och ligger och slöar i sängen, lyssnar på P3 och läser bloggar. Jen kommer snart förbi så ska vi gå en svämng, upp till mitt jobb och förbi gymmet och sen blir det högst troligen en fika i stan.

Latero People!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback