Maj månad

Ja, så var vi inne i maj. Så sjukt att tänka att det är över ett halvår sen jag gick hem från jobbet och sen inte orkade komma tillbaka. Har bra dagar men har också riktigt dåliga dagar, som idag. Men de dåliga dagarna är så mycket färre än i början för de första två månaderna var ju alla dagar dåliga dagar. Försöker tänka och fokusera på det. 

Jobbar generellt väldigt mycket med mitt mindset och personliga utveckling. Kan bli så fruktansvärt besviken när jag vaknar upp en helg och känner i hela mig hur ångesten river i kroppen och humöret är i botten. Då räknar jag ner tiden tills jag får gå och lägga mig igen och allt känns som ett långt mörker. Och ibland förstår jag inte ens varför de där dagarna kommer och vad som har utlöst det. Bara att de dränerar hela mig så in i helvete. Hatar de där dagarna och känner mig så frustrerad när de kommer. Tycker jag gör allting rätt. Jobbar med tankarna, säger ifrån på jobbet, yogar regelbundet, andningsövningar flera ggr per dag, träning, promenader. 

Jaja, våren och ljuset är på ingång och vilken dag som helst nu är jag säkert gladare igen. Och förra veckan VAR utmanande då jag var själv med barnen mån-torsd. Behöver nog bara lite återhämtning. Tur det är kortvecka på intågande. Annars inte mycket nytt. Spelar padel minst en gång per vecka, jobbar 75%, hänger med familjen, yogar, tränar, promenerar, hushållsgöra, ser efter och roddar kids och fixar i trädgården. Så ser livet ut just nu. 

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback