Hej hej hallå!

Nu är våren här och det börjar pirra lite inombords när jag inser att vår bästa tid är nu. Nu är vi just i startgroparna och har allt det härliga framför oss. All odling, härliga försommaren, all blomning, de vackra långa dagarna, de härliga långa kvällarna, allt gott käk, ljuset. Ja, ni vet.

Vad är nytt? Kommer jobba 75% fram till semestern då jag går upp på heltid igen. Det känns som en jättebra plan då jag upplever mig få de bästa förutsättningarna inför uppgången i tid. Är fortfarande väldigt trött och sover ofta en stund på eftermiddagen innan hämtning av barn. Planerar sen att jobba ca 90% i höst upplagt som så att jag jobbar en timme kortare per dag. Det skulle ge mig och tjejerna en mer harmonisk vardag (och mer ork!) då jag kan lämna när skolan börjar men ändå hämta vid 16. 

I övrigt har jag nu kört klart mitt träningsprogram BBG 1.0 (12 veckor) och kickade idag igång 2.0 med ett benpass imorse. Ja, jag tränar fortfarande innan jobbet och det är fortfarande min bästa grej. Känner att kroppen känns stark och det är en god hjälp när psyket sviktar. YinYoga är jag fortfarande beroende av och kör ett par längre pass per vecka (mina vilodagar från träningen) och sen kortare pass när tillfälle ges. Åh, och så kör jag padel med! SÅ himla roligt och så skönt att släppa allt och gå helt upp i sporten i 1-2 timmar åt gången. Bästa tänkbara just nu faktiskt.

I övrigt har vi ordnat ett trädgårdsland här hemma och jag testar att odla potatis, broccoli, purpurkål, karamellkål och ett par olika pumpor. I växthuset slåss gurkor och tomater om platsen och så snart vi fått iordning den andra odlingslådan ska jag plantera ut paprika, chili och ett par olika melonplantor med. 

Ja ni hör ju. Idag är en lite bättre dag. Nu blir det sedvanligt läsande i en lättsmält chicklit-bok och sen zzzzzova! 

(null)
En helt vanlig lördag i vår familj 🥰☝🏼👇🏼
(null)

(null)

(null)
Körde vårruset med ett gäng härliga tjejer på jobbet. Typ den enda aktivitet jag gjort utanför familjen på extremt länge. Välgörande för måendet var det även om det var motigt att komma iväg. 
(null)

(null)
#hemmaodlare osv
(null)
Äääääälskar gullvivor. Gjort ända sen jag va barn!
(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback