Min förstfödde

Vi fick en timme på tu man hand idag, jag och min älskade, kloka, livfulla, förståndiga, busiga lilla, stora förstfödde. (Hollie somnade tidigt och Tommy är ute med grabbar) Vi spenderade den i solen i lilla poolen i trädgården. Hon plockade bär i trädgården och kom tillbaka till poolen och delade dem med mig. Vi pratade om dagen och hur fin den varit. (Hängt hemma hos Katrin, Fredrik, Wilmer och Naemi och lekt och badat i pooler och åkt rutchkana dagen låg plus blivit bortskämda med både supergod mat och fika. En lyxens dag!! Så jädra fint med gamla betydelsefulla vänner som kan hela ens historia ❤️). Sen smög jag in och hämtade några kakor åt oss som  jag överraskade Maja med i poolen.  Vi sa att det skulle vara vår hemlis, bara vår! Så sa Maja mitt under mumsandet: "Jag ska inte berätta det här för någon mamma. Men jag ska aldrig glömma det här heller, det är  verkligen jättemysigt!"
Hon är lik mig på det sättet, Maja. Vill gärna prata om det hon känner, hur det känns. Uttrycker ofta att säker är härliga, fina eller mysiga. Det värmer hela mig att hon ärvt det från mig. Jag tycker det är bland det finaste man kan ha och dela med sig av, sina känslor. Och att uttrycka hur mycket man uppskattar en viss stund. 

Jag kommer också alltid minnas den här stunden mitt älskade lilla, stora hjärta. För nu viker jag ihop minnet och sparar det på en alldeles speciell plats i hjärtat. Tänk att vi två som hade så svårt att hitta vägar fram till varandra de första åren har kommit varandra så nära. Min älskade, kloka förstfödda. Tänk om du visste ens en bråkdel av allt du redan lärt mig i livet❤️
(null)


Kommentarer
Postat av: Sara

Så fint❤️❤️❤️

Svar: Eller hur! ❤️😘
La-La Land

2019-08-02 @ 20:15:38
Postat av: Annso

Så fint vännen <3 fina du och fina Maja! Kram

Svar: ❤️❤️❤️
La-La Land

2019-08-15 @ 23:06:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback