Livet

Har haft en magiskt fin söndag, fylld med det bästa jag vet. Häng med mina tre bästa i livet. Varit ute och lekt flera gånger, tänt brasa både ute och inne, ätit kakor framför elden ute, åkt massa pulka och madrass, myst, grillat kyckling, haft mysig familjemiddag och toppat det med att dricka varm choklad på golvet framför brasan. Sen badade Tommy med kidsen och jag läste en stund i fotöljen framför brasan. Livet liksom.

Mitt i allt vid lunchtid när jag satt och tittade ut och kände mig tacksam började jag gråta. Det är så jävla läskigt hur skört det är. Hur allt kan vara över på ett ögonblick. Det gör mig livrädd. Och trots att jag kan ha världens finaste och lyckligaste dag så bor sorgen i mig. Den har byggt ett bo och är kvar för att stanna. Den visar det genom att trycka fram de där tårarna under en av mitt livs mest harmoniska och lyckligaste dagar. 

Jag kommer ta den här dagen och packa in den och spara den långt in i hjärtat. Tack livet, du har min tacksamhet fullt ut.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Annso

Precis så är det <3 har också haft en fin dag men ändå finns den där, så nära och så djupt... sorgen <3 många kramar till dig min fina vän!

Svar: ❤️😘❤️
La-La Land

2018-02-26 @ 20:49:38
Postat av: Bodil

Vilka bilder, vintern som jag känner igen från min barndom och även när jag åker hem till Norge på vintern och är ute i naturen. Det är detta jag gillar med vintern men i övrigt kan jag vara utan den speciellt i en storstad. Jättefin blogg

Svar: Tack snälla du!
Jag håller med, vintern är kul för barnen men det skulle räcka med en vecka om året för min del 😅
La-La Land

2018-03-16 @ 13:39:16
Postat av: Pernilla

Åh vilka underbara bilder
Är så roligt att se när barnen har skoj..
Men detta skulle vart vod jul. Nu vill man ha sol och värme..

Svar: Åh, tack! Eller hur :) Ja, det är fantastiskt härligt att se!
La-La Land


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback