En dag att spara i hjärtat

Tommy har jobbat idag och jag har fått vara med våra två hjärtan själv hela dagen. Vi har busat och badat, åkt pulka, frossat i pannkakor, ätit banan i snön och druckit varm choklad och legat på golvet tillsammans och puzzlat.

Dagarna som känns såhär fina och lätta och fulla med kärlek är lätträknade nu. Antingen är det jobbdagarnas hetsiga stress eller helger fulla av åtaganden eller en ledig dag i en dimma av minnen och sorg när allt bara blir fel. Eller ännu en dag när en eller flera familjemedlemmar är sjuka och de onödiga bråken blir för många och ångesten för stor. Jag är alldeles utmattad och så otroligt trött på och färdig med det här året innan det knappt ens börjat. Måtte det inte bli mer sorg nu. Men jag vet att det är oundvikligt och jag hukar mig och väntar på smällen.

Så idag vill jag ta och stoppa i in hjärtat och spara där för alltid. Små varma kramar av kärlek, tokskratt tillsammans, ett tålamod som aldrig ville sina och en lätthet som jag saknat för länge. Älskade älskade familj, inget kan beskriva allt det vackra som ni ger mig❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Anonym

💓💓💓

2018-02-11 @ 19:13:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback