Viktigt!

Skriv inläggstext 

Jag tycker det är så viktigt, det här som Iamafitmam belyser i sitt inlägg ovan. Det stärker mig i min övertygelse om att Maja aldrig ska känna sig tvingad att gå runt och krama folk. Klart man ska kramas om man nu känner för det, men det ska vara lika okej att inte kramas. Hon ska aldrig känna att jag eller Tommy har förväntningarna att hon ska kramas utan det ska alltid alltid komma naturligt från hennes sida och detsamma gäller för Hollie. Det är något som jag och Tommy alltid varit rörande överrens om. Det gäller även mig själv, att även om jag önskar pussar eller kramar av Maja oftare än jag får dem så tvingar jag aldrig till mig dem. 

Jag vet att jag ibland (verkligen inte många gånger, men det har hänt) känt mig tvingad utifrån andras ögonkast och förväntningar att be henne att ge ut en kram till någon. Det är SÅ slut med det nu. Nu känner jag mig ännu mer övertygad om att vi resonerat helt rätt kring det här. 

Dessutom ska jag ta och läsa boken. Hoppas den finns dom ljudbok, känns lättare att få till då. Just nu lyssnar jag både på promenader och när jag lagar mat och fixar i köket, grym grej! Har redan betat av två böcker senaste veckorna och har precis börjat på Mia Skäringers Dyngkåt och hur helig som helst. 

Natti!

PS Bilderna ovan är från i eftermiddags när vi lekte i lekparken och promenerade längst skogen tillbaka till bilen❤


Kommentarer
Postat av: Annso

Helt rätt! Har blivit mer medveten om det, speciellt omgivningens förväntningar så jag försöker verkligen tänka på det. Känns väldigt viktigt. Som vi pratade lite om igår, att lära sig att man säger hej/hej då är en sak men kramas osv ska inte vara ett måste. Vuxna är ju vuxna och ska inte behöva ta det personligt tycker jag. Kram, fin bild på fina tjejer för övrigt! <3

Svar: Exakt, tycker samma och alltid tyckt. Är inte själv bekväm med att krama särskilt många så det skulle va fel av mig att då tvinga barnen att göra det. Taaaack😘 kram!
La-La Land

2017-04-06 @ 20:36:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback