Det försvann

Hela mitt långa inlägg försvann! Så nu blir det en kortis! Bra vecka med mammahäng x2 och igår jag jag på jobbet och träffa alla fina kollegor. Tommy kom hem vid lunch och tog barnen. Vi provade nya jobbjackor på jobbet och sen hängde vi och drack bubbel (alkofritt för mig i vanlig ordning, bilen ni vet). Efter det käka vi middag och spela minigolf på Latitude. Jättekul dag och kväll!


Idag skiner solen som bara det och jag vill ut och cykla med Maja men har punka påcykeln  😔  Får se om jag åker in till stan och köper mig en ny slang sen.

Nåt annat. Skulle reklamera ett par brallor jag köpte på Zara i stan 23:e januari dom sprack på två ställen vid rumpan efter mindre än två månader. Sååååå sjukt dåligt! Har mailat med kundtjänst flera gånger efter att jag var inne i affären. De sa i affären att det kontoutdrag jag visade upp inte stämmer med jeansen jag ville reklamera. 'Det måste vara vid något annat tillfälle du köpt dem'. Bara det att jag inte handlat på Zara i stan någon mer gång. Har liksom varit gravid innan osv. Aaaaahhhh blir så less. Men men, vissa butiker är helt ointresserade av att behålla sina kunder, de sätter sig liksom över det. Synd, eftersom Zara alltid varit min favoritbutik, älskar deras kläder. Men är det nåt jag inte tål så är det dåligt kundbemötande. Alla jag pratat med om det tycker det verkar helt knäppt. Vi snackar typ 250-300 spänn liksom. Wtf?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback