Fredagstankar

Vi har lyckats överföra vår härliga fredagsfeeling till Maja. Imorse sa jag att det är fredag och hon bara: Neeeej mamma, Och skrattade, som att det var det tokigaste hon hört. Jag sa till henne att jo, det är verkligen fredag. Då blev hon såååå glad och ville direkt börja leka massa saker och att vi skulle dega. Älskade lilla mystjej. Hollie ligger på golvet och övar på att krypa. Tålamodet den tjejen ligger inne med ändå, hon har ju kämpat i en månad nu och fortfarande kommer hon inte många centimeter framåt, även om hon är rörlig och rör sig bakåt och åt sidorna och sätter sig från liggande. Men att krypa, det går liksom inte haha


Tommy var ju med om en bilolycka i början av januari. En annan bil kom över på hans vägbana och han fick väja ner i diket. Trots det så körde den andra bilen in i honom och vår bil fick skrotas. Vi har haft hyrbil flera veckor och nu tillslut köpt  en ny  med försäkringspengarna.  Och så fick vi förra veckan veta att det jävla aset som körde in i Tommy ljuger och säger att det var Tommy som körde in i honom varpå vi förlorar både stilleståndskostnader och  får betala 6000 kr självrisk.  Det känns bara så jävla pissigt, att få betala för någon annans jävla vårdslöshet. Är ofantligt tacksam för att Tommy mår bra och hade tur, det är alla gånger det allra allra viktigaste. Men det känns ändå pissigt. Är så jävla less på att leva fattigt hela jävla tiden. Vi har aldrig levt ett ekonomiskt utsvävande liv och alltid sett till att inte låna pengar osv. Har därför sett till att ha en buffert inför båda graviditeterna för att inte behöva känna ekonomisk stress. Planen var att den skulle räcka till sommaren då det kommer en ny buffert med skatteåterbäringen osv.  Därför är jag så jävla ledsen och förbannad på den där jävla idioten. Hoppas karma hoppar upp och biter dig i arslet din jävla idiotjävel. Vi klarar oss, men min hatsituation är när jag inte känner en trygghet genom att ha en buffert i ryggen. Och när man vänder på varje jävla spänn. Nu går jag bara och håller tummarna för att inget ska hända som påverkar oss ekonomiskt, att bilen håller ihop osv. Plus att jag behövt ta fler föräldradagar. Tidigare har vi hållit nere antalet dagar för att de ska räcka längre och istället använt av bufferten vid behov.  Sådana här gånger är man orimligt nöjd över att hyra ett hus och inte äga det. 


Nu är jag trött på oturen som rullat på sen det här året började (morfar sjuk, bilolycka, oväntade utgifter osv). Kan det snälla vända till vår fördel snart eller!

Med vänlig hälsning,
PMS-monstret

Skriv inläggstext 

Skriv inläggstext 

Något bra med allt det här? Jag har bara lagat egen mat till Hollie i veckan och malt egna havregryn för att dryga ut gröten. Jag har gjort morotspuré, ärtpuré, potatismos och kyckling/tomatgryta plus plommonpuré i vanlig ordning! Heja hej dig lilla supermamma! 


Kommentarer
Postat av: Annso

<3 <3 <3

Svar:
La-La Land

2017-02-18 @ 22:27:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback