Fin tisdag

Den här tisdagen har bjudit på lite av varje. Jobb imorse såklart. Storhandling i sakta mak. Lunch. Två timmar och åtta minuters eftermiddagssömn. Besök av Majas fina farfar och plastfarmor och öppning av lite paket och sen middag med dem och jordgubbar till efterrätt. Superhärligt väder och middagen blev på altanen. När besöket åkt hem och jag lagt Maja som somnade på en kvart så blev det en timme med boken och bigarråer på altansoffan! Nu har jag förberett för att vi ska fira Maja imorgon bitti när hon vaknar på sin 2-årsdag, stort! ❤️ Sen är vi lediga tillsammans imorrn, jag och Maja för förskolan har stängt. 

-----------------------

Önskelista post-gravid! 
Ni anar inte hur mycket jag längtar efter min träning och till att bli stark igen och få köra roliga träningspass i trädgården. Kommer ju dröja såklart och jag kommer ta det försiktigt men åh vad härligt det kommer bli! Önskar mig tre saker tills dess: 
1. Nya Pegasus! Den enda sko jag älskar och har haft i inte mindre än 12 år nu! (Ja inte samma sko då förstås men samma modell hehe) 

2. En bosuboll av bra kvalitet! Såååå bra och roligt träningsredskap verkligen!

3. TRX-band att hänga i något av träden ute så jag kan använda det i mina träningspass på gräsmattan!


Hoppas kunna unna mig någon av ovan efter att bebis kommit och om allt gått bra. Som en liten pepp-present till mig själv efter de här månaderna och för att fira att liten kommit till oss❤️ Längtar efter bebis nu!

Hoppas er tisdag varit lika fin som min! 
Tjipp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback