Superhelgernas superhelg!

Men åh vilken fin helg vi haft! Har spenderat en hel helg i Gbg hemma hos Marre, Marcus och deras tvillingsötisar! Superväder, bebismys, häng, massvis av skratt och återhämtning och energipåfyllning!! 

I fredags när vi kom hade de maten klar, en god indisk gryta med ett så himla gott rödvin till. Drack och åt och myste och snacka och blev lite tipsy Och skrattade mer än på så himla länge! Och barnen sov så sött ❤️️ 

Lördagen blev utdragen långfrukost och sen promenerade vi runt hela dan, fikade med medhavda egenbakade muffins i solen, käka gott på saluhallen och gick i lite affärer. På vägen hem handlade vi allt snacks vi såg! 




På kvällen hängde vi runt, barnen lekte på golvet, vi lagade chili con tofu och sen åt vi massa snask och började se en film alldeles för sent så ingen orkade se klart den.

Idag åt vi ännu en långfrulle. Efter det promenerade vi runt en bra stund, kikade på en kyrkogård och köpte med oss mat hem. Sen efter mat och puss och kram och hej då så satte vi oss i bilen. Nu sover Majsan bredvid mig och jag och T lyssnar på värvet! (Har ni lyssnat på det? Långt ifrån allt är bra och jag är inte helt övertygad om intervjutekniken, lite platt. MEN han har lyckats få en hel del spännande gäster. Om inte ni hört måste ni lyssna på Torsten Flink. Inte för att det är så bra utan för att det var en Sjukt lustig intervju haha)



PS med risk för att vara ganska subjektiv så har Maja skött sig exemplarisk! Alla barnen har varit så mysiga och duktiga och bara hängt med liksom och Maja har i likhet med senaste veckan sovit så himla bra! Imorse somnade hon till och med om när hon vaknade första gången vid sex. Känner mig glad i kroppen och uppfylld med positiv energi. Att umgås med fina vänner är ju det bästa som finns!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback