Hej

Tommy jobbar i helgen så jag och Maja roar oss själva. Igår var jag på barnloppis och fyndade lite sommarkläder till majsan medan hon var hos Jen. Det gick jättebra och när jag var klar var de och gungade i parken! Sen gick vi hem och styrde en supersallad och satt och snacka och hade det allmänt mysigt. På väg hem handlade jag rödtjut och plockmat för en lite extra mysig lördagsmiddag. Vi som inte har lyxen att kunna få en barnvaktskväll då och då får försöka lyxa till det då och då ändå. När Maja somna kolla vi på senaste Beck. 

Imorse tog jag lite sovmorgon och Tommy gick upp med Maja. När jag kom upp åt vi frukost ihop innan han stack till jobbet. Maja var jättekinkig eftersom hon vara sov 20 min på förmiddagen. Så hon ville inte äta lunch eller nåt. Blä för de stunderna. Sen somnade hon iaf och sov drygt ett par timmar varpå jag hann träna ett superhårt och svettigt pass, äta lunch och duscha. 

Nu leker Maja lite här nedan och jag ligger i soffan och njuter lite av att hon leker lite själv. Det är ju mycket underhållning och stimulans som gäller nu. Vilket såklart är kul men jag tänker inte ljuga och säga att jag inte tycker det är skönt med en liten paus ibland.








Det var den dör 5:e och sista intervallen son höll på att ta livet av mig hehe fy fan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback