Att mysa runt i solen

Idag har vi myst runt i solen rätt mycket, jag och Majsan! Över 12 kilometer närmare bestämt enligt den inbyggda stegräknaren i mobilen.  Promenerade på förmiddagen efter vår förmiddagslur. Sen efter lite lunch gick vi hem till en av mammorna där hela mammagruppen samlades för fika och barnen fick leka av sig. Sen var Maja så trött så jag bestämde mig för att promenera en sväng till. Efter halva vägen mötte vi Jenny och hennes Bertil så då fick vi trevligt sällskap resten av vägen!


Sen ikväll när Tommy kom hem så lagade han mat och Maja var med honom i köket. Då la jag mig på sängen och bläddrade i en bok jag fick i födelsedagspresent av Julia. Handlar om att inreda barnrum och den är verkligen inspirerande. Tänk i framtiden när vi flyttar till hus, vad mycket roligt man kan göra i just barnrummet! Hur som helst så var det underbart härligt att bara ligga där på sängen och höra Tommy och Maja greja runt och få bara ta det lugnt. Hade tänkt att jag kanske skulle träna men kroppen var trött och jag passade på att få lite egentid fast utan träning. Supergod mat bjöds det dessutom på!


Baconlindad fylld fläskytterfilé med bulgur till mig och vitt ris till Tommy. Bästa kille som gör bulgur till mig för att han vet att jag hellre äter det än vitt ris❤️️

Nu innan jag la mig hör i sängen så passade jag på att pyssla en stund vid skrivbordet här i sovrummet. Nej men alltså ni hör ju, en jäkligt bra onsdag bara! Och till helgen sen då!? Då drar vi till GBG!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback