En sällsynt bra dag

Har haft en superdag med familjen! Började med morgonmys, bara jag och Maja vid 6 imorse ända tills Maja blev trött och gnällig så jag tog på henne kläder och vi gick bort till utegymmet. 






Körde ett skitkul pass där med mage/cardio som fokus. Började med att öva armgång, massor av armgång och klarade till slut att köra varannan pinne. Heja mig som är en fegis och inte vågat innan. Nästa mål är att hoppa mellan pinnarna liksom. 




När vi kom hem badade Maja skumbad och jag duschade och Tommy åkte och tvätta bilen. Sen åt vi lunch på balkongen allihop innan vi tog en promenad i sommarvädret bort till stenhagen. Tittade in och hälsade på hos Sara, Tompa och barnen. Trevlig som alltid! Sen tog vi en runda på Lindex för vi har insett att vi inte har så mycket kläder till Maja som är både svala och heltäckande. Sen promenerade vi hem igen med en busig Maja och stannade i en lekpark på vägen. När vi kom hem blev det balkongmiddag TACOS! (Igår åt vi entrecote, lyxade rejält och det var asgott!) Sen en film när Maja somnat, brokedown palace. En favoritfilm när jag var yngre och jag tyckte att den fortfarande var bra!

Mysig kväll men nu blir det sängen! Dötrött men glad! Och imorrn ska vi kolla på ett hus att hyra! Håll tummarna, snälla :)

Kommentarer
Postat av: Annso

Säg till om det är något i klädväg ni skulle behöva låna! Kramis

Svar: Tack finis!! 💕
La-La Land

2015-06-29 @ 20:27:27
Postat av: Jen

Såg också den filmen(igen) för ett tag sedan, står sig stadigt och berör!

Svar: Eller hur!
La-La Land

2015-06-29 @ 20:49:46
Postat av: Jossan

Hej!!! Tycker du är så inspirerande. Och duktig på det du gör! Jag har kört fast helt, börjar mer och mer skylla på min struma. För jag kan inte hitta någon annan anledning till varför inget händer med min kropp. Den svarar noll på min tröning, jag blir pluffsigare och jobbar mest i motvind... :( tänkte höra om du vill dela med dig några av dina "pass"? jag behöver lite nytt in för att känna att jag iaf försöker chocka kroppen..
Detta blev kanske lite förvirrande, men jag skulle verkligen behöva lite nytänk och hitta glädjen igen. Och din träningsglädje går då inte att ta miste på!!

Svar: Men tack så jättemycket fina du, vad glad jag blir! Tycker så himla mycket om att få inspirera 😘😘
De perioder jag känner som du beskriver så brukar jag i efterhand kunna härleda det till att jag ställer för höga krav på mig själv, att jag behöver skifta fokus. Det är när fokuset ligger på att prestera maximalt, bli smalare, se bättre ut som jag tappar motivation och kroppen svarar sämre än någonsin. Hade en ovanligt lång sådan period i höstas, när varje pass var en kamp. I efterhand kan jag se att det berodde på att jag dels såg ner på mig själv för att jag inte blev stark och vältränad så snabbt som jag tyckte jag borde. Därför tvingade jag mig till pass som jag inte tyckte var superroliga och pressade mig hårt. Nu har jag skiftat fokus till att tillåta mig att träna det jag tycker är kul mesta delen. Jag älskar inte mina benpass men det är ju bara typ 1/6 av veckans träning. Vaknar jag och känner mig full av energi och känner för löpintervaller så kör jag det även om jag hade benpass dagen innan och det inte är optimalt. För jag vill göra det som är kul och som jag har lust och glädje att göra. Känner jag mig trött och seg kör jag något jag tycker är roligt som axlar och mage istället för ett riktigt grispass. Efter mitt tröskelpass löpning på blodomloppet fick jag verkligen avsmak för löpningen så jag tvingar mig inte till en massa löppass längre. Dessutom tränar jag mycket för mitt psyke, korrigera ångest, vara en bra mamma och partner och sådär. Det motiverar mig. Lite så tänker jag, försöka köra pass som jag känner för just den dagen. Lyssna mer på mig själv. Jag har dagar när jag hatar att se mig i spegeln med degiga mammamagen och allt det där men för det mesta så vet jag att jag inte kan se ut på något annat sätt. För jag är inte intresserad av att göra de uppoffringar som krävs för en låg låg fettprocent. Jag vill träna full med energi för det första för annars är det verkligen inte roligt att träna och det innebär ju att jag måste äta mycket och jag älskar ju mat! Istället har jag fokus på styrkeutmaningar som ex att klara chins, få en stark bål, armhävningar med klapp eller vad det nu kan vara.
Jag tycker du är grym iaf!! Och förstår att det är tufft med Struman och klart den säkert gör det extra tufft för dig och att motivationen då lätt tryter. Om jag var du skulle jag ta en period och bara träna det som känns kul, kanske ge dig själv någon utmaning om du peppas av det eller bara försöka hitta tillbaka till träningsglädjen igen genom att träna roliga pass! Jag har ju lagt upp lite olika på min instagram tidigare i våras. I cirkelform eller amraps. Om du inte sprungit på länge, testa det igen i lugnt tempo eller prova någon helt ny träning. Och kör utomhuspass och få både endorfiner, D-vitamin och frisk luft samtidigt, det tycker jag är så härlig start på dagen! Jag älskar löpintervaller på löpband för att det ger endorfiner, går snabbt och är explosivt och man känner sig helt slut och lycklig och svettig efteråt! En grej jag också brukar tipsa om är att skriva ner olika pass som tar omkring 30 minuter på lappar och vika ihop dem, lägga i en skål. Sen när motivationen är dålig så bestämmer man sig för att ta en lapp, köra all in och sen kan man känna sig grym efteråt! Hoppas mitt svammel kan hjälpa något lite iaf :)

Åhhh hoppas verkligen du ska hitta tillbaka till träningsglädjen den här sommaren! Det är ju så härlig känsla! Håller alla tummar😃👏🏼
La-La Land

Postat av: Jossan

Tack fina du för ditt inlägg! Dina ord har jag verkligen tagit till mig och jag ska försöka slappna av, hitta glädjen (jag älskar ju att träna och svettas!) och låta bli att tänka allt för mkt.
Jag ska kika igenom ditt IG konto och kolla dina pass, så smart idée att skriva ner olika pass att ta till dagar då inspon tryter!
Ha en fantastisk dag!

Svar: Vad härligt! Ha en jättefin dag du med!
La-La Land

2015-07-02 @ 07:32:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback