Hej.

Ekar lite tomt här på bloggen, glömmer bort och orkar inte. Skriver bara när jag har lust. Har en bra vecka iaf! Måndag tog vi det bara lugnt hemma, myste, tränade och förberedde middagen och Maja var världens solstråle hela dan! Imorse ammade jag Maja vid 06 och sen gick jag ner till gymmet och körde ett benpass. När jag kom upp sov Maja fortfarande och Tommy klev precis upp så det blev en dusch och sen gemensam frukost. Jag gräddade frukostfrallor som jag förberedde igår. När T gick till jobbet sov jag och Maja på soffan en stund och myste. Sen efter lunch gick vi till en mammavän för fika med mammagruppen. Många bebisar var sjuka så vi blev bara 5 st men det var jättemysigt. 








Nu förbereder jag hemmagjord kebab som är i ugnen och ska vila i kylskåp över natten. Tänkte baka egna pitabröd imorrn och göra en egen kebabsås! Hoppas det ska bli gott!! Har även övat lite handstående här hemma. 




Men nu ligger finaste Maja och sover i mitt knä så jag ska lägga mig och vila en stund med henne innan det är dags för kvällsmat för henne. Tommy slutar sent i vanlig ordning på tisdagar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback