Sjukstuga!

Man glömmer nästan bort att det är fredag idag, för det är det väl? Man blir alltid så dagvill under jul/nyår tycker jag. Hur som helst så har vi sjukstuga här hemma :/ Tommy är jätterisig och fick sova på soffan natten som gick och gör det ikväll med. Inte alls för min skull (jag saknar honom bredvid mig) men för Majas. Hon vaknar av hans hosta och eftersom vi inte skaffat babywatcher än så vill vi inte flytta in hennes säng till hennes rum.

Jag har iaf varit och stoooorhandlat idag  en massa mat som jag räknar med ska räcka över nästa vecka med några mindre kompletteringar. Sen när jag kom hem så va Maja lite gnällig och Tommy behövde vila så jag tog ut henne på en löprunda. Som gick bra, jättejättebra!! Det gick inte fort men ändå snabbare än mitt långsammaste och det kändes lätt, ben och andning var lätt och jag bara körde på. Första gången den känslan infunnit sig efter grav. Är jäkla stel och har träningsvärk efter gårdagens benpass men det gick skitbra trots det, en riktig mysrunda. Så fin känsla ändå, ska leva på den ett tag nu.


Sista kilometern var det svinhalt vilket syns på tiden hehe


Sen fixade jag tacos och när vi nattat Maja kollade vi en film. 

Sen gjorde jag iordning en deg som ska jäsa under natten för imorrn ska jag baka frukostfrallor åt Tommy!! (Så om någon/några vill komma på frulle eller brunch imorrn så är det bara att titta in, finns massor av frallor som jag hoppas blir gooooda!!) För vet ni? Jag fick en superfin köksmaskin av svärmor i julklapp! Blev så paff när jag öppnade det stora paketet och så himla himla glaaaad men helt galet förvånad!! Imorrn eller söndag ska jag testa göra pizzadeg! Eftersom jag kör sockerfri januari (raffinerat socker bara) så får bullar/kakor vänta till januari hihi



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback