En onsdag mitt i livet

Maja sov sin 3:e natt i eget rum inatt. Vi använder en babywatcher och det känns ju tryggt och bra! Hon har vaknat ett par ggr per natt men med vår hjälp somnat om, ibland med hjälp av lite amning och ibland utan. Tror att hon vaknat berott på både hennes tillfälliga högre kudde och förkylning. Man är inte van att få nattsömnen upphackad och är kanske lite extra trött haha Men håller tummarna för en mycket bättre natt inatt!

På förmiddagen idag träffade vi Emelie och Johanna för en långpromenad. Länge sen vi sågs och tiden flög iväg. Efter lunch och lek hemma gick vi sen den vanliga promenaden med Jen! Har blivit sammanlagt 3.5 timme promenad idag och det får nog bli dagens 'träning' hehe Sån jäkla träningsvärk i hela kroppen så en dags vila blir topp!








I måndags träffade vi Julia och Leon, lika kul som alltid och det blev en promenad till högarna. På kvällen ett benpass på gymmet. Gårdagen spenderades mest hemma och så körde jag ett riktigt jävla killerpass på gymmet! Helt jävla död efteråt!! Sån jävla skön känsla, grymt jobbat av mig. Blir sakta men säkert starkare och mer uthållig faktiskt, bästa känslan. Gäller bara att fortsätta utmana mig själv regelbundet, som jag gjorde med gårdagens pass tex.





Kommentarer
Postat av: Sigrid

Härliga bilder, både de vintriga och inifrån gymmet. Och roligt med ett sånt där killerpass, det ger självförtroende när man fixar dem!

Svar: Jamen eller hur, det gör det verkligen!!
La-La Land

Postat av: Annso

Vad härligt att inte vara van vid att få sömnen upphackad trots liten plutt :)

Fina vintriga bilder!

Kramis!

Svar: Jaaa det är superskönt! Inatt sov hon första vanliga natten i egna rummet, dvs 21-06! Men vi hade ju vår beskärda del av vaknätter under första månaderna hehe ;) Tack! 😘 kramar
La-La Land

2015-01-08 @ 22:01:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback