Världsliga saker

Alltså det här med instagram. Vad är grejen med att börja följa och sen avfölja och sen följa osv? Särskilt mitt konto som ändå är öppet, så det är ju fritt fram att gå in och kolla runt ibland om man känner för det. Världsliga problem men så smått konstigt.

Ha en härlig tisdag annars vänner!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Ops, jag kan nog vara en av dom som du irriterar dig på! Man (eller jag) kikar runt på alla möjliga sidor, vänners vänner, någon som har gillat, kändisars sidor osv. Och rätt vad det är dyker det upp någon ny bland sitt eget bildflöde. Då har jag kommit åt följaknappen på någon sida jag varit inne på. Då får man gå in och avfölja. Händer mig ofta när jag klicka runt bland öppna konton. Så inget personligt, och jag ber om ursäkt för jag har säkert råkat gjort så på din sida någon gång!! Kanske hänt dig med någon gång, så lätt hänt :-)

Svar: Haha nja jag har nog inte gjort det typ 4 ggr på samma person på ett år. Särskilt inte samtidigt som jag tagit bort personen som vän på Facebook. Helt klart ganska tvetydigt 😄😄 Hur som helst finns det viktigare saker i världen att ägna sin energi på hehe
La-La Land

2015-02-10 @ 13:52:30
Postat av: M

Känns som att det är mig du skriver om. Skulle bara vilja förklara mig. I början klickade jag följa för att jag ville det. Men varje gång en bild dök upp blev jag bara besviken och arg, så jag slutade följa. Senare trodde jag att jag ville följa igen, men samma sak igen så jag bestämde mig för att sluta följa båda. Jag kände mig arg, arg på mig själv att jag tydligen varit så blåögd. Men nu senaste gången det hände märkte jag inte att jag visst kommit åt följaknappen förrän en bild kom upp i flödet, det var inte meningen, så jag gick in och tog bort det. Där av mitt klickande!

Svar: Alright, jag förstår. Som sagt, världsliga problem. Blev bara jätteförvånad när jag insåg att vi inte längre var vänner på Facebook. Då verkade det konstigt att följa och avfölja flera gånger när min profil ändå var öppen. Jag tänker att det alltid är dumt att följa någon vars bilder är en irritation. Minns att du sa att träningsbilderna var irriterande redan när vi umgicks.
Snällt att du tog dig tid att förklarade, slipper jag klura på det mer :)
La-La Land

2015-03-03 @ 10:33:42
Postat av: Anonym

inte irritation, Jag var bara så otroligt ledsen och besviken så jag såg ingen anledning till Facebook heller. Jaja, hur som helst, Ha det så bra! =)

Svar: Jag är ledsen för det. Jag menade inte själv att vi skulle sluta umgås när jag skrev mitt meddelande men behövde förklara varför jag varit så distanserad. Sen verkade det som att det inte spelade så stor roll för dig och där jag var just då med hormoner och allt som pågick så orkade jag inte riktigt deala med det. Tack och detsamma :)
La-La Land

2015-03-03 @ 22:05:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback