Förkyld liten tjej

Maja har blivit sådär snorig igen, stackarn. Men trots snorigheten så sov hon hela natten från 21-07. Eller kanske på grund av den, för att hon också blur extra trött. Igår hängde vi på öppna förskolan på förmiddagen och det var mysigt i vanlig ordning. Sen tränade jag ett pass här hemma och på eftermiddagen promenixade vi med Jen i vanlig ordning. Sen stannade hon här på te. Fin onsdag som ni hör! Och sen ostörd nattsömn på det, inte tråkigt. Dock sov jag lite oroligt ändå och var uppe och kollade till Maja en gång under natten.






Igår hade jag en bra stegmängd! Jag har ju inte på mig mobilen när jag fixar runt hör hemma utan det där är promenaderna jag gick igår.

Måste berätta! I måndags när Maja lagt sig och Tommy höll på med ett litet byggprojekt i vardagsrummet så stängde jag in mig i vårt sovrum och körde yoga. Satte på lugn mysig och fokuserade inåt i kanske en halvtimme eller så. Sen gick jag och la mig utan att öppna någon socialt medie och inga skärmar. Och herregud så gott jag sov! Och när jag la mig så kände jag mig så medveten om min kropp och blodet som cirkulerade osv! Om ni inte gjort det så behöver ni testa det! Jag ska försöka göra det någon gång i veckan minst. Tänker att torsdagar passar bra efter att jag lagt Naja och Tommy spelar innebandy. Jag tror att själva grejen är att gå och lägga sig sen eller iaf inte öppna några skärmar liksom utan dumpa alla intryck och stimuli. Ett lutet torsdagstips från mig!

Nu ska vi snart göra oss iordning och sticks ut på promenad med en mammakompis och hennes lilla!

Tjipp

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj vad Maja är lik tommy :-)

Svar: Eller hur! :)
La-La Land

2015-02-05 @ 10:51:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback